Pikantné bravčové rezance na panvici

Pikantné bravčové rezance na panvici

Ingrediencie:

  • bravčové karé (cca 500 g)

  • 5 PL kečupu

  • kari korenie (1 ČL)

  • mleté čierne korenie (podľa chuti)

  • mletá červená paprika (1 ČL)

  • worcesterová alebo sójová omáčka (1–2 PL)

  • soľ (podľa chuti)

  • olej (na opekanie)

Postup:

  1. Bravčové karé nakrájame na tenké rezance.

  2. V miske si zmiešame kečup, kari korenie, mleté čierne korenie, červenú papriku, worcesterovú (alebo sójovú) omáčku, soľ a trochu oleja – vytvoríme marinádu.

  3. Do marinády vložíme mäso a dôkladne premiešame.

  4. Necháme marinovať v chladničke aspoň 30 minút.

  5. Na panvici rozohrejeme trochu oleja a celé mäso aj s marinádou vlejeme na panvicu.

  6. Za občasného miešania restujeme, kým nie je mäso hotové.

  7. Podávame s hranolkami, opekanými zemiakmi alebo ryžou a zeleninovou oblohou.

Zdroj foto: freepik