DENNÍK RELAX - GRILOVANÉ REBIERKA

GRILOVANÉ REBIERKA

4 porcie

Suroviny:
1,5 kg bravčových rebierok
1 ČL soli
1 ČL čierneho mletého korenia
2 ČL sladkej mletej papriky
75 ml  repkového oleja

Marináda:
1 dcl piva
1 PL medu
1 PL sladkej mletej papriky
4 PL kečupu

Postup:
Koreniny zmiešame s spolu s olejom, potrieme rebrá, zabalíme do alobalu, necháme hodinku odležať. Potom zabalené dáme na gril a pomaly grilujeme.
Počas grilovania rebierka obrátime, aby sa prepiekli z oboch strán.
Keď sú takmer hotové, odbalíme ich, dôkladne potrieme marinádou a dáme na gril dopiecť.
Grilované rebierka podávame s opečeným chlebom, chrenom, horčicou, kyslými uhorkami alebo baraními rohmi.