Dennikrelax

Domáce cestoviny zo žihľavy

Hovorí sa, že žihľava je zdravšia ako špenát. Čo tak spojiť príjemné s užitočným. O chvíľu bude ten správny čas – potešiť sa jarnou prírodou a natrhať si žihľavu, ktorá je bohatá na vitamíny  i na železo. múka, vajcia, mladé žihľavy, soľ

Cannelloni so špenátom a ricottou

Cannelloni so špenátom a ricottou je výborný recept pre milovníkov talianskej kuchyne. Tieto zapečené cestoviny sú nielen chutné, ale aj skvelou voľbou pre vegetariánske jedlo. cannelloni so špenátom a ricottou, recept na cannelloni, špenátové cannelloni, ricotta recept, talianska kuchyňa, zapečené cestoviny, recepty z TV Paprika, domáce cestoviny, zdravé varenie, sezónne recepty, vegetariánske hlavné jedlá cannelloni so spenatom a ricottou, recept na cannelloni, spenatove cannelloni, ricotta recept, talianska kuchyna, zapecene cestoviny, vegetarianske jedlo, cannelloni recept, cannelloni s ricottou, cannelloni so spenatom, ako pripravit cannelloni so spenatom a ricottou, jednoduchy recept na cannelloni, zdrave vegetarianske cestoviny, cannelloni plnene ricottou a spenatom, talianske cannelloni recept

Restovaný mangold s cesnakom a vajíčkom

Jednoduchý a rýchly recept na restovaný mangold s cesnakom a vajíčkom. Listy a stonky mangoldu sa orestujú na olivovom oleji s cesnakom, dochutia soľou, korením a podávajú sa s volským okom alebo strateným vajíčkom. Výborné s chlebom alebo varenými zemiakmi ako ľahký obed či večera. mangold, salat

Taštičky z chlebového cesta plnené mangoldom a fetou

Chrumkavé taštičky z chlebového cesta plnené mangoldom, fetou a štipľavou paprikou. Restovaná zelenina s korením dodá plnke bohatú chuť, smotana v ceste zas jemnosť. Ideálne ako ľahký obed, večera alebo slané pohostenie. mangold

Zapečená fazuľka so syrom

Chutné a výživné. fazuľka ▪ vajcia ▪ tvrdý syr ▪ cibuľa ▪ maslo ▪ zapekané jedlo ▪ vegetariánske ▪ zemiaky ▪ petržlenová vňať ▪ jednoduchý obed ▪ bezmäsité jedlo

Zemiakové pyré so šampiónmi

zemiakové pyré, šampiňóny, zemiaky, červená cibuľa, príloha k mäsu, rýchla večera, vegetariánske jedlo, jednoduchý recept, hubová zmes, domáca kuchyňa.

Rajčinové risotto

Vyskúšajte ! ryža, cibuľa, cesnak, vývar, drvené paradajky, parmezán, soľ, korenie, bazalka, petržlenová vňať

Hliva zapečená so zemiakmi

Hliva zapečená so zemiakmi je jednoduché a chutné jedlo, ktoré spojuje jemnú chuť húb s chrumkavými zemiakmi v lahodnej zapečenej podobe.

Závin plnený špenátom a Cottage syrom s ľahkým šalátom

Pripravte si parádnu a rýchlu roládu, ktorá je plnená čerstvým špenátom a syrom Cottage.