Cuketová pizza so šunkou a olivami
Cuketová pizza je skvelou alternatívou k tradičnému cestu – ľahká, zdravá a bez múky. Základ tvorí zmes strúhanej cukety, vajíčok, syra, cesnaku a talianskych byliniek. Po predpečení sa cesto potrie paradajkovým pretlakom, dochutí olivovým olejom, obloží šunkou, olivami, šampiňónmi a syrom a následne sa zapeká do zlatista. Výsledkom je chutná a výživná pizza vhodná aj pre ľudí, ktorí sa vyhýbajú lepku alebo preferujú zeleninové jedlá. cuketová pizza, pizza bez múky, zdravá pizza, bezlepková pizza, cuketové cesto, nízkosacharidové jedlá, zeleninové recepty, fit recepty, zdravá večera, domáca pizza bez múky
Južanský šalát coleslaw
Recept z kategórie príloh, hodiaci sa aj ako samostatný šalát alebo napríklad príloha práve ku grilovaným špízom. Krásne chrumkavá biela a červená kapusta dopĺňa ľahko kyslastá šalátová majonéza Hellmann's.
Žihľavový šalát s vlašskými orechmi a citrónovou šťavou
Tento jednoduchý a svieži šalát kombinuje jemnú chuť žihľavy s orieškami a kyslou citrónovou šťavou. Odvar z varenia cibule a cukru prepojí chute a orechy ostanú chrumkavé. Ak by ste chceli, môžete pridať aj pár kvapiek olivového oleja. mladé žihľavy, zemiaky, vajcia, cibuľa, kyslé uhorky, majonéza, horčica, soľ, čierne korenie
Dvakrát pečené zemiaky s brokolicou
Z detských čias si pamätám na zemiaky pečené v pahrebe. Najprv sa opiekli špekáčiky a až keď sa všetko zjedlo, išli zemiaky zabalené v alobale do pahreby. Čakanie, kým budú hotové, bolo nekonečné. A tak mám radšej túto rýchlejšiu verziu. A ak vám zostalo niečo z víkendu, nastal čas vyčarovať zo zvyškov niečo chutné.
Domáce cestoviny zo žihľavy
Hovorí sa, že žihľava je zdravšia ako špenát. Čo tak spojiť príjemné s užitočným. O chvíľu bude ten správny čas – potešiť sa jarnou prírodou a natrhať si žihľavu, ktorá je bohatá na vitamíny i na železo. múka, vajcia, mladé žihľavy, soľ
Fitness pizza len z 3 ingrediencií
podľa Petra Lackoviča
Cannelloni so špenátom a ricottou
Cannelloni so špenátom a ricottou je výborný recept pre milovníkov talianskej kuchyne. Tieto zapečené cestoviny sú nielen chutné, ale aj skvelou voľbou pre vegetariánske jedlo. cannelloni so špenátom a ricottou, recept na cannelloni, špenátové cannelloni, ricotta recept, talianska kuchyňa, zapečené cestoviny, recepty z TV Paprika, domáce cestoviny, zdravé varenie, sezónne recepty, vegetariánske hlavné jedlá cannelloni so spenatom a ricottou, recept na cannelloni, spenatove cannelloni, ricotta recept, talianska kuchyna, zapecene cestoviny, vegetarianske jedlo, cannelloni recept, cannelloni s ricottou, cannelloni so spenatom, ako pripravit cannelloni so spenatom a ricottou, jednoduchy recept na cannelloni, zdrave vegetarianske cestoviny, cannelloni plnene ricottou a spenatom, talianske cannelloni recept
Gaštanové rizoto s kuskusom
Špecialita. gaštany, rizoto, kuskus, bezmäsité, jesenné jedlo
Zemiakový šalát s vajíčkami
Podávame s: vyprážanou rybou (kapor, filé) obalenou v trojobale (múka, vajce, strúhanka). zemiakový šalát, tradičný šalát na Vianoce, majonézový šalát, recept na šalát s hráškom, šalát k rybe, zemiaky s majonézou, domáca kuchyňa, vianočný recept, studený šalát, vajíčka v šaláte
Karfiolová pizza
Superfood recept