Výživové doplnky, ktoré vám posilnia imunitu v prechodnom období

Výživové doplnky, ktoré vám posilnia imunitu v prechodnom období

Marec je považovaný za prvý jarný mesiac, no na väčšine nášho územia býva najmä ráno poriadna zima. Práve v tomto období dokážeme rýchlo nachladnúť, pretože výkyvy medzi rannými a poobedňajšími teplotami sú pomerne veľké.

Ktoré výživové doplnky by vám ale mohli pomôcť v tomto období posilniť imunitný systém? Predstavíme vám dva výživové doplnky, ktoré by vám určite pomohli zvládnuť toto prechodné obdobie.


Rybí olej


Prírodný rybí olej má vysoký obsah vitamínu D. Má ho dokonca až štyrikrát viac ako tresčia pečeň. Okrem toho, že je čisto prírodného pôvodu, je bez príchute a je taký čistý, že dokonca prevyšuje štandard Európskeho liekopisu EPh. Jeho úlohou je stimulovať imunitu pri liečbe onkologických ochorení, preto ak má niekto z rodiny takéto zdravotné problémy, jednoznačne mu odporučte užívanie tohto lieku. Dokáže pomôcť pri závažných problémoch s imunitou - vírusové infekcie, herpes.

Výhodou rybieho oleja je aj jeho dezodorizácia, čiže je zbavený akéhokoľvek zápachu po rybách. Ak vám vadia rybacie pachy, pri užívaní prírodného rybieho oleja vás nebude napínať.


Fin Candimis


Ako druhý výživový doplnok vám odporúčame olej Fin Candimis. Je to olej vyrobený z rastlinky Oregano. Rastlinka Oregano vulgare, z ktorej je tento olej vyrobený, je silným prírodným antioxidantom a hodí sa pri boji s plesňami a kvasinkami. Považuje sa za najlepšieho zabijaka baktérií a kvasiniek, ktoré sa rozmnožili v tele chorého.

Olej od fínskej spoločnosti sa odporúča užívať najmä častým užívateľom antibiotík. Prirodzené prostredie majú zničené a potrebujú niečo, čo im pomôže raz a navždy sa zbaviť baktérií a kvasiniek nebezpečne sa rozmnožujúcich vo vnútorných orgánoch. Má protizápalové účinky a môžete ho užívať pri infekčných hnačkách. Je užitočný aj pri respiračných ochoreniach, čiže ho využijete aj teraz v prechodnom období.