Údený losos so smotanovo-kôprovým dipom

Údený losos so smotanovo-kôprovým dipom

Potrebujeme:

Penam Toastový chlieb tmavý, údený losos, kyslá smotana, citrón, kôpor.

Postup:

Plátky údeného lososa jemne pokvapkáme citrónom a naservírujeme na tanier. Z toastového chleba vykrojíme okrúhlou formičkou kanapky, ktoré nasucho opečieme na panvici alebo v rúre. Smotanu vymiešame s nadrobno nasekaným kôprom. Ozdobíme vetvičkou čerstvého kôpru. Toastový chlieb namáčame do smotany a zajedáme spolu s lososom.
 

Penam tipy na váš sviatočný stôl
Príjemnú atmosféru stretnutí s rodinou a priateľmi, nielen počas veľkonočných sviatkov, dotvára chutné občerstvenie. Tradičné veľkonočné dobroty, ktoré nesmú chýbať na sviatočnom stole, výborne doplnia ľahučké snacky.  Ocenia ich nielen členovia rodiny, ale aj čakaní či nečakaní kúpači. A čo je hlavné - z Penam toastových chlebíkov ich pripravíte rýchlo a jednoducho.