Medvedia nátierka s bryndzou na chlebík

Medvedia nátierka s bryndzou na chlebík

​Medvedia nátierka s bryndzou je vynikajúcou kombináciou tradičných slovenských chutí – jemnej bryndze, masla a aromatického medvedieho cesnaku. Táto nátierka je ideálna na raňajky, desiatu či ako rýchly snack.

Ingrediencie:

  • 250 g bryndze

  • 200 g masla (zmäknutého)

  • čerstvý medvedí cesnak (podľa chuti)

  • mletá červená paprika (sladká alebo štipľavá)​

Postup:

  1. Zmäknuté maslo vymiešame s bryndzou do hladkej konzistencie.

  2. Pridáme mletú červenú papriku podľa chuti.

  3. Nasekáme čerstvý medvedí cesnak a vmiešame do zmesi.

  4. Nátierku podávame na čerstvom chlebe alebo pečive.

Zdroj foto: Freepik