Stretli ste sa s detskou kolikou a intoleranciou laktózy?

Stretli ste sa s detskou kolikou a intoleranciou laktózy?

Intolerancia laktózy a samotná detská kolika je pre mnoho ľudí veľkou neznámou. S týmito zdravotnými problémami sa môžu stretnúť mamičky, ktoré majú doma malé batoľa. Chcete aj vy vedieť viac o týchto nepríjemnostiach, ktoré trápia malé detičky? Ak áno, tak neprestávajte čítať.

Čo to je detská kolika?

Detská kolika je zdravotný problém týkajúci sa trávenia. Postihuje najmä detičky vo veku 2 – 3 mesiace a prejavuje sa intenzívnym plačom dieťatka. Ak ste spozorovali na svojom drobcovi vyššiu intenzitu plaču, mali by ste spozornieť. Môže sa totiž jednať práve o detskú koliku, ktorá je veľmi nepríjemná. Tento problém by mali mamičky okamžite riešiť. Práve preto tu máme stránku detskekoliky.sk, na ktorej sa mamičky dozvedia viac podstatných informácii o detskej kolike.

Čo je to intolerancia laktózy?

Nedostatočný alebo nadmerný príjem enzýmu laktáza spôsobuje u dojčiat nepríjemnú intoleranciu laktózy. Ako vyliečiť intoleranciu laktózy? Ako sa s ňou popasovať? Mamičky by sa mali informovať opäť na webe, ktorý sme si vyššie spomínali – na webe detskekoliky.sk. Zabráňte tomu, aby vaše dieťatko netrápilo nadúvanie a plynatosť. Detskekoliky.sk sú vám k dispozícii.

Všetko do kabelky

Ak pôjdete k lekárovi s vašim dieťatkom, majte po ruke všetko, čo potrebujete. Je dôležité, aby ste plienky, krémy a iné drobnosti zmestili do kabelky, ktorú so sebou nosievate. Buďte na 100% pripravená.