Špenát z medvedieho cesnaku

Špenát z medvedieho cesnaku

Jednoduchý a zdravý recept na špenát z medvedieho cesnaku, ideálny na ľahký jarný obed alebo večeru plnú vitamínov a antioxidantov.

Suroviny:

  • 500 g medvedieho cesnaku

  • 1 cibuľa

  • 1 vajce

  • 1 lyžica olivového oleja

  • 20 g slnečnicových semienok

  • himalájska soľ​

Postup:

  1. Medvedí cesnak a cibuľu umyte a nasekajte nadrobno.

  2. Všetko vložte do panvice spolu so slnečnicovými semienkami a soľou.

  3. Zalejte vodou a duste približne 20 minút.

  4. Na záver pridajte vajíčko a ešte chvíľu prehrejte.

  5. Nakoniec pridajte olivový olej pre dochutenie a lepšie vstrebávanie živín. Už nevarte, podávajte.​