Novinky od Dr. Oetker, ktoré potešia vaše oči i chuťové bunky

Novinky od Dr. Oetker, ktoré potešia vaše oči i chuťové bunky

Domáce pečenie môže byť pre hocikoho formou odpočinku alebo čas, kedy s láskou pripravíme niečo dobré pre seba aj našich najbližších. S novinkami od    Dr. Oetker zvládnete pripraviť vláčne čokoládové tortičky alebo jednoduchú desiatu, ktorá zasýti a príjemne zahreje. 

Kto by dokázal odolať chuti jemného cesta plného čokolády? Ak ste jedným z nich a chystáte navyše romantické prekvapenie, vyskúšajte novinku Choco Love Dr. Oetker. Nie je potrebné sa počas prípravy ničoho báť, pečenie tortičiek je naozaj jednoduché a výsledný produkt si zamiluje úplne každý. Balenie obsahuje aj štyri formičky, takže na prípravu stačí pridať do zmesi 150 ml mlieka a o 10 minút máte hotovo.

Pokiaľ chcete skúsiť ďalší recept s nádychom lásky, upečte si vanilkovo-malinové cupcakes. Môžete ich navyše skrášliť mixom dvojfarebných cukrových srdiečok a ukázať, že vám na niekom naozaj záleží. Táto kreatívna ozdoba dodá šmrnc aj ďalším pečeným dezertom alebo pudingom a zmrzlinovým pohárom. Srdiečka Dr. Oetker nájdete v praktickej dóze, vďaka ktorej bude finálne zdobenie skutočne hračka.

Chutné raňajky alebo zdravá desiata

Ovsené kaše Dr. Oetker sú vďaka vysokému obsahu celozrnných ovsených vločiek zdrojom dlhodobej energie a vitality na celý deň. Novinka Ovsená kaša Kokos Dr. Oetker s obsahom ovsených vločiek (až 66 %) a vysokým obsahom kvalitného strúhaného kokosu je zdrojom zdraviu prospešnej vlákniny, bielkovín a beta-glykánov a zároveň má nízky obsah soli a cukru. Novinka Ovsená kaša Kokos vám dodá chuť aj energiu do pracovného dňa, ale aj pred športovým výkonom. Nezabudnite, že súčasťou zdravého životného štýlu je nielen rôznorodá strava, ale aj aktívny pohyb a pozitívne myslenie.

Výhodné pečenie s tradičnými prísadami Dr. Oetker

Všetky chutné zákusky, dezerty alebo desiate teraz môžete pripraviť aj s ohľadom na vašu peňaženku. Dr. Oetker totiž rozširuje ponuku výhodných balení svojich prísad na pečenie. Na využitie v sladkej kuchyni môžete zvoliť obľúbenú prísadu Vanilínový cukor,ktorý zvýrazní a zjemní vaše múčniky, sladké jedlá a dezerty. Vanilínový cukor   Dr. Oetker nájdete vo výhodnom 100 g balení. O šľahačkové torty bez nehody sa postará pomocník Smeta-fix Dr. Oetker, výhodné balenie troch vreciek dokáže dohromady udržať až 750 ml smotany na šľahanie. Nenahraditeľným pomocníkom nielen v kuchyni je jedlá sóda, ktorá má všestranné využitie. Preto sa určite bude hodiť jej 200 g balenie v praktickej uzatvárateľnej dóze.

Zdroj foto: Dr. Oetker