Jar je za dverami – skontrolujte, aké hračky do záhrady kúpiť

Jar je za dverami – skontrolujte, aké hračky do záhrady kúpiť

Chcete, aby vaše dieťa trávilo viac času vonku? Máte na záhrade veľa miesta, ktoré môžete využiť na mini ihrisko? Pripravili sme pre vás zoznam najlepších záhradných hračiek, ktoré pomôžu vášmu dieťaťu aktívne tráviť čas vonku.

Teplé dni sa nezadržateľne blížia, a preto stojí za to sa zamyslieť nad tým, ako by sme mohli prispôsobiť našu záhradu potrebám detí. Vráťte sa do svojich detských snov a pozrite si náš zoznam najlepších záhradných hračiek. Sú také cool, že by sme sa s nimi sami radi zahrali.

Basketbalový set

Ak má vaše dieťa rado šport a súťaženie, určite sa mu bude páčiť basketbalový set. Vďaka nemu si bude môcť precvičiť presnosť hodu, zahrá si s kamarátmi alebo s vami. Aktívne trávenie času s deťmi má pozitívny vplyv na rozvoj a upevňovanie väzby medzi dieťaťom a jeho rodičom a okrem toho ide o skvelú zábavu.

Trampolína s vnútornou sieťkou

Hračky na vonku, ako napríklad záhradná trampolína, sú skvelým tipom na darček pre každé dieťa. Ak si myslíte, že vaše dieťa má obrovské množstvo energie, ktoré sa nedá vyčerpať, pri trampolíne zistíte, že to nie je pravda. Pri výbere konkrétneho modelu si všímajte, či je vybavená bezpečnostnou sieťou, ktorá ochráni vaše deti pri hre.

Hojdačky

Hojdačka je ideálna hračka pre veľmi malé deti aj tie väčšie. Okrem zábavy z hojdania si dieťa rozvíja zmysel pre rovnováhu a zmyslové schopnosti.

Pieskovisko

Asi neexistuje lepšia zábava pre deti ako hranie sa v hlinenej kuchynke alebo stavanie báboviek a hradov z piesku. Ak vaše deti radi miešajú bahenné zmesi a varia pre vás chutné jedlá z piesku, určite im zorganizujte pieskovisko. Pri jeho kúpe si všímajte, či je vybavený krytom. Pieskovisko bude vďaka nemu vždy čisté a vy nebudete strácať čas a peniaze častou výmenou piesku.

Záhradný bazén - zábava pre celú rodinu

Horúce dni si na nás už čoskoro vyberú svoju daň a v takomto počasí nie je nič lepšie, ako sa osviežiť na dvor. Záhradný bazén je skvelou zábavou pre deti aj dospelých. Ak ho chcete využiť aj vy, vyberte si väčší model, do ktorého sa zmestí celá rodina. Aby ste sa vyhli nude, oplatí sa kúpiť aj hračky do vody, ako je pištoľ alebo lopta.

Brána a lopta

Uprednostňuje vaše dieťa kopanie do lopty? Namiesto basketbalovej súpravy darujte svojmu nezbedníkovi bránu a futbalovú loptu. Na zriadenie bránky vo vašej záhrade okrem voľného miesta už nič iné nepotrebujete. V závislosti od vašich preferencií a veku vášho dieťaťa môžete kúpiť nafukovaciu alebo plastovú bránku.

 

Zdroj foto 1: Yuliya Kirayonak / Adobestock.com

Zdroj foto 2: supersomik / Adobestock.com

Zdroj foto: 1: Yuliya Kirayonak / Adobestock.com 2: supersomik / Adobestock.com