
Čínske rezance
Ingrediencie:
-
200 g rezance
-
2 mrkvy
-
¼ hlávky čínskej kapusty
-
2 cibule
-
5 strúčikov cesnaku
-
1 vajce
-
sójová omáčka podľa chuti
-
1 PL olivového oleja
Postup:
-
Rezance uvaríme podľa návodu na obale.
-
Mrkvu, čínsku kapustu a cibuľu nakrájame na tenké prúžky.
-
Z vajíčka si na panvici pripravíme omeletu, necháme vychladnúť a natrháme ju na kúsky.
-
Na väčšej panvici zohrejeme lyžicu olivového oleja.
-
Najprv pridáme pretlačený cesnak a cibuľu, krátko orestujeme.
-
Pridáme nakrájanú zeleninu, ktorú opekáme len krátko – musí zostať chrumkavá.
-
Pridáme natrhanú omeletu a uvarené špagety.
-
Dochutíme sójovou omáčkou, všetko dobre premiešame a ihneď podávame.
Zdroj foto: freepik