Ako sa zbaviť opice?

Ako sa zbaviť opice?

S takýmto stavom sa nerady stretávame, ale bohužiaľ, niekedy nedokážeme odolať poháriku sladkého vína alebo iného alkoholického nápoja a ráno sa budíme s neuveriteľnou opicou. Ako sa ale zbaviť opice? Ako zabrániť tomu, aby sa nám po tom, ako vstaneme z pohovky netočila hlava a nebolo nám na vracanie? Skúste tieto overené spôsoby.

Spravte si vývar

Vývar slúži nielen na zahriatie, ale aj pri opici. Snažte sa ho nepiť príliš horúci – váš žalúdok by reagoval príliš podráždene a všetko by vyvrátil.

Použite pestrec mariánsky

Pestrec mariánsky je známy tým, že slúži na detoxikáciu a posilnenie pečene. Používa sa pri intoxikácii alkoholom, hubami, drogami alebo rôznymi dráždivými chemickými látkami. Ak vás neznesiteľne bolí brucho, užite rozdrvený pestrec mariánsky a uvidíte, že sa vám polepší.

Pite tekutiny, ale opatrne

Ak sa u vás prejavia neznesiteľné kŕče v žalúdku, okrem pestreca mariánskeho užite aj močopudný čierny kmín. Má vynikajúce antibakteriálne účinky a posilňuje obranyschopnosť organizmu. Snažte sa piť viac tekutín – odporúčame kolu, ktorá vám dodá energiu. Lepšie vám bude ale skôr po minerálnej vode. Pite však opatrne, aby ste nezaskočili svoj žalúdok.

Ticho

Ak sa chcete zbaviť opice, budete potrebovať ticho. Žiadna hudba, žiadne povinnosti, len pokoj na posteli. Skúste oddychovať pár hodín a uvidíte, že ak sa budete držať prechádzajúcich rád + dodržíte pokoj na lôžku, vás stav sa zlepší.

Alkohol je veľmi nepríjemný. Ak viete, že ste to prehnali, do budúcna si dávajte pozor. Alebo majte po ruke pestrec mariánsky a kmín čierny.