Užite si valentínsku zábavu s Haribo

Užite si valentínsku zábavu s Haribo

Že Valentín je len pre zamilované páry? V žiadnom prípade! Tento rok urobte Valentína výnimočným pre všetkých, ktorých máte radi. Mamičky, oteckovia aj deti si môžu užiť tento deň plný lásky a vytvoriť si nezabudnuteľný zážitok plný šťavnatých príchutí Haribo.

Valentín je vnímaný ako čisto americký sviatok, všade sú sladkosti, pohľadnice a kvety. Skutočná legenda o svätom Valentínovi však pochádza zo starovekého Ríma, kde svätý Valentín z Terni pôsobil ako kňaz. Počas vlády Claudia II. boli totiž manželstvá zakázané a snúbenci prichádzali k Valentínovi, aby sa tajne zosobášili, a on im potom vždy daroval kyticu zo svojej záhrady. Na jeho počesť za jeho oddanosť zamilovaným sa 14. február stal symbolom všetkých, ktorí sa majú radi.

Hoci je polovica februára ešte chladná, je to deň ako stvorený na oslavu vzájomnej lásky. Vykúzlite si so svojou polovičkou, rodinou alebo priateľmi sladký deň plný pozitívnych vibrácií.

Spoločný deň
Vaša prítomnosť je najväčším darom, ktorý môžeme dať druhému. Preto na chvíľu vypnite mobil, zavrite počítač a vychutnajte si jeden druhého. Čo na tom, že Valentín tento rok pripadá na pracovný deň. Aj popoludnie alebo klasický večer plný rozprávania, zábavy a vzájomnej blízkosti dodá vašim blízkym pocit radosti a lásky.

Dárčeky
Valentín nie sú Vianoce. Nemusíte to preháňať s veľkosťou, cenou ani počtom darčekov. Valentín je o láske a pozornosti. Pripravte svojim blízkym originálny darček, ktorý je šitý na mieru. Skvele poslúži malá nádobka plná zošúchaných papierových ruličiek s dôvodmi, prečo toho druhého tak veľmi milujete, alebo poukážky na pozornosti.
Známe heslo, že láska prechádza žalúdkom, tu platí dvojnásobne! Pripravte svojim blízkym balíčky sladkých Haribo Love Hearts, z polovice šťavnaté a z druhej polovice nadýchané v penovej želatíne. Užite si lásku plnú farieb, chutí a tvarov.

Varenie varenie
Poznáte to. Rýchle varenie na každý deň alebo príprava pohostenia pre návštevu, ktorá sa chystá prísť. Tento rok pristupujte k príprave sviatočného jedla uvoľnenejšie a urobte si zo samotnej prípravy super zážitok. Tentoraz pozvite so sebou aj svoje ratolesti a nechajte ich zapojiť svoje ruky do cesta. Uvidíte, že si pri výrobe sladkých dobrôt užijete veľa zábavy. A aká by to bola oslava lásky bez šťavnatých sladkostí? Každému z kuchárov dajte malé vrecúško Haribo Gold Baeren Minis a popustite uzdu fantázii pri zdobení. Čo na tom, že koláčiky nevyhrajú cenu za dizajn, budú chutiť ako láska!

Valentínske darčeky HARIBO

 ČO POTREBUJETE:

  •     Jednofarebné (zlaté) šálky
  •     nožnice
  •     ceruzka
  •     guma
  •     tavná pištoĺ
  •     HARIBO Favourite Mix (alebo iné oblubené produkty Haribo


POSTUP:
Vezmite šálku a odrežte jej horný okraj. Ak sú na pohári vytlačené informácie o spotrebiteľovi, môžeme ho znovu nalepiť. Z iného pohára vystrihneme podobný prúžok a pomocou tavnej pištole nalepíme informácie. Pomocou nožníc odstrihneme pásiky široké asi 2 cm a dlhé 3,5 cm po celom obvode.
Postupne ohýbame prúžky smerom do stredu a posledný prúžok prevlečieme cez vnútornú stranu pohára tak, aby uzáver pekne držal. Naplňte pohár obľúbenými cukríkmi HARIBO. Vezmite si ozdobný papier, nakreslite srdce a vystrihnite ho. Srdiečko potom nalepíme na vrch hrnčeka, čím dokončíme krabičku, a darček je hotový. Srdiečko možno použiť ako menovku pre obdarovaného.

Súťažná otázka:
V ktorom roku bola založená firma Haribo?
    a) 1920
    b) 1930
    c) 1910

Odpovede posielajte do 21.2.2024 heslo Haribo na adresu sutaz@dennikrelax.sk. Balíčkom od Haribo odmeníme 2 súťažiacich (Detská peňaženka Haribo modrá, Pero Haribo, Haribo Berries, Haribo Happy Cola, Haribo Tropifrutti, Haribo Favourites Mix)

Správna odpoveď:     a) 1920

Vyhráva pán Emanuel Plátek z Detvy a pani Ľubica Križanová z Trenčína

Srdečne blahoželáme!