Ujek Jojek  z Kútú komentuje...

Ujek Jojek z Kútú komentuje...


Očúvajte...Som rozrušený...čo rozrušený,-rozčúlený ! Víte co som očul? Že došev nejaký ujek Nikelson z Kanady chytat gorily na Slovensko.Očuli ste už vačšú kravinu? Jaké gorily? Už ste videli na Slovensku gorilu? Já tedy, né !  Voláký trapér z Kanady sem donde a robí z nás somárú...Opice a né bársjaké tu videt často, ale gorilu?

A víte čo ešče tárá? Že tá gorila tu už v r. 2006 bola. A že ju nejaký ujek Trtoš, zamétev pod goberec. Už ste videli gorilu pod kobercem? Šak sa tam nemescí... A to ešče neni šecko! Ujek Nikelson trepe, že tá gorila aj vyprávjá! ..a ešče že aj o našich poctivých ludech....a vóbec....odkál by poznala nášho automobilistu, voláku členku hudobnéj kapely, ficeka tot od Bátoryčky z Čachtíc...Jedine snad čo by mohla poznat toho Mikimauza z Diznylandu...Ale šesko to bude  asi len  trik z Holyvódu... že šecci scú penáze....A do by už z toho losangeles nescev penáze, že...čo je na tem zlého..šak si ich poctivo zarobá, no né?...šak aj u nás si ich jeden poctivo zarobev...zaspívav potom ludovky pjekné do televízora.Tak sa pri nich rozrevav, že sme aj my puakali... citovo založený Slováčisko to bov...šak to vidíte jakých my to máme dobrých ludí aj teraz...napríklad ten Igorko obyčajný človek-predstavá si..ked mu jednu kydla Anna Národnárka- v parlamente, ani brvú nepohov....ked mu  kontrólnú prišila po papuli  Adéla Šovová v jej TV show- Igor ništ..

A tot ho rozčúli voláka  gorila...Očúvajú...že ho tá opica-s prepáčeným-tak nasraua, že Igor –obyčajný- podav na nu stažnost až v tém Štrazburgu....Že on je tu strážny pes....a né, že voláka opica tu bude osierat slušných ludí...... on že to tak veru nenechá...on sa tých ludí zastane...Junák náš radostný, obyčajný...Správne Igorek..!-Nech to  tomu ujekovi Nikelsonovi  v tém Štrazburgu porádne spočítajú....

Váš ujek Jojek z Kútú...