Tiramisu guľôčky

Tiramisu guľôčky

Guľôčky v Prírodnom kakau Dr. Oetker sa rozplývajú na jazyku. Príprava vianočného pečiva na poslednú chvíľu.

Náročnosť: jednoduché

Čas prípravy: asi 30 minút

Vystačí na: asi 20 kusov

Prísady:

Na guľôčky:

  • 150 g cukrárskych piškót
  • 3 PL práškového cukru
  • 60 g mascarpone
  • 50 ml kávy
  • 3 PL slivkového lekváru
  • 1 PL Vanilkovej pasty Dr. Oetker

Na obalenie:

  • 2 PL Prírodného kakaa Dr. Oetker

Okrem toho potrebujeme:

  • šľahač
  • papierové košíčky

Príprava:

  1. Na prípravu cesta nastrúhame piškóty najemno a vložíme do misy. Pridáme cukor, mascarpone, kávu, lekvár a pastu a ručne vypracujeme.    
  2. Potom z hmoty vytvarujeme guľôčky, ktoré obaľujeme v kakau.
  3. Odložíme do chladničky asi na 1 hodinu stuhnúť. Podávame v košíčkoch a uchovávame v chlade.

Zdroj foto: Dr. Oetker