Pikantné hovädzie mäso

Pikantné hovädzie mäso

Potrebujeme:
500 g zadného hovädzieho mäsa,
100 g oleja,
väčšiu cibuľu,
1-2 zelené papriky,
250 g čerstvých húb,
3 rajčiaky,
vegetu,
mleté čierne korenie,
soľ,
hladkú múku,
feferónku.
 
Mäso umyjeme, pokrájame na rezance a na oleji prudko opečieme. Pridáme očistenú, pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú zelenú papriku a pokrájané huby. Spolu dusíme 15 minút. Podľa potreby podlejeme vodou. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme olúpané, pokrájané rajčiaky, vegetu, čierne korenie, soľ, poprášime múkou a dodusíme. Do hotového pridáme podlá chuti pokrájané feferónky. Podávame so zemiakmi.