
Mocca korunka
Prísady:
- 1 balíček Créme Olé čokoláda
- 300 ml mlieka
- 1 PL instantnej kávy
- 1 PL horúcej vody
- 250 ml smotany na šľahanie
- 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
- 1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker
- 1 balíček Polevy tmavej Dr.Oetker
- nahrubo nasekané orechy na ozdobu
Príprava:
- Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
- Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
- Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.
Zdroj foto: Freepik