Mocca korunka

Mocca korunka

Prísady:

  • 1 balíček Créme Olé čokoláda
  • 300 ml mlieka
  • 1 PL instantnej kávy
  • 1 PL horúcej vody
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
  • 1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker
  • 1 balíček Polevy tmavej Dr.Oetker
  • nahrubo nasekané orechy na ozdobu

Príprava:

  1. Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
  2. Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
  3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.

Zdroj foto: Freepik