Grilovaná zelenina s pestom


Budete potrebovať:
・ 1 žemlička Toustís
・ 3 plátky cukety
・ 3 plátky baklažánu
・ 1/2 červenej papriky
・ 1/2 žltej papriky
・ rukola
・ bazalkové pesto

Ako na to:
Na rozpálenom grile opečieme posolenú na plátky nakrájanú cuketu, papriku a baklažán. Grilovanú zeleninu potom dáme do misky a  premiešame s bazalkovým pestom. Necháme odležať. Toustís rozkrojíme nožom na 2 polovice. Každú opečieme na grile z oboch strán.  Obe polovičky Toustís potrieme pestom, obložíme grilovanou zeleninou a ozdobíme rukolou.


Náš tip na novinku:
Hitom tohtoročnej grilovacej sezóny sú žemličky Penam Toustís. Sú skvelé na gril, grilovaciu panvicu, ale aj do hriankovača, takže si ich môžete dopriať i na raňajky. Do chrumkava opečené  svetlé aj tmavé žemličky nielen skvelo chutia, ale tiež výborne udržia šťavu z grilovaného mäsa či zeleniny, chutné omáčky aj dipy. Môžete ich využiť ako prílohu ku grilovanému mäsu, rybám, syru či zelenine. S grilovaným ovocím z chrumkavých žemličiek raz–dva pripravíte chutný dezert, napríklad s ochuteným tvarohom alebo zmrzlinou.
V balení nájdete 6 kusov a praktické je, že sú už narezané, čo uľahčí ich prípravu. Konzumujú sa vždy tepelne upravené. Na obale produktu nájdete chutný recept ako inšpiráciu.


Orientačná cena: 1,69 €
Aktuálne ich dostanete kúpiť v predajniach  Billa, Tesco a Fres