Farebný šalát Caprese
4 porcie, príprava 10 minút
Suroviny: 
- 500 g farebných paradajok ( cherry aj klasické)
 - 2 balenia mozarelly
 - 4 PL bazalkového pesta
 - hrsť čerstvej bazalky
 - 4 PL panenského olivového oleja Ocho Delicioso
 - soľ
 - mleté čierne korenie
 
Postup:
Paradajky umyjeme a osušíme. Väčšie nakrájame na kolieska, cherry paradajky na mesiačiky.
Mozarellu nakrájame na tenké plátky. Ak máte radšej mozzarelové guľky, stačí ich vybrať z nálevu, jemne osušiť a servírovať s paradajkami.
Na tanier striedavo ukladáme paradajky a mozarellu a rovnomerne ich potrieme pestom.
Pred podávaním šalát jemne osolíme a okoreníme, posypeme čerstvou bazalkou a nakoniec pokvapkáme panenským olivovým olejom.