Debakel starších dorastencov PFK

Debakel starších dorastencov PFK

Debakel starších dorastencov PFK

V druhom kole nového ročníka si mládežnícke futbalové družstvá PFK Piešťany počínali striedavo. Z víťazstva sa tešili len starší žiaci, ktorí v druholigovom zápase zdolali Skalicu 5:0. Nedarilo sa starším dorastencom, ktorí utrpeli v Novom Meste nad Váhom debakel, keď tam prehrali 4:10.

Druholigoví starší žiaci PFK si bez problémov poradili so Skaličanmi. Už v 7. min ich poslal do vedenia Patrik Chudý a po prestávke prikrášlil víťazstvo zverencov Martina Krajčoviča dvomi gólmi Juraj Štefanka a jedným Jakub Lenovský a Martin Strelec.

Starší žiaci podľahli rovesníkom zo Skalice 1:4, hoci tí nastúpili iba ôsmi. Ostatných hráčov nepustil rozhodca do hry, pretože nemali v poriadku hráčske preukazy. Skaličania napriek tomu vyhrali. Jediný gól Piešťan dal Juraj Hlbocký.

Treťoligoví mladší dorastenci PFK uhrali v Novom Meste nad Váhom remízu 1:1, keď vyrovnávajúci gól dal v 76. min Martin Borbély. Starší dorastenci zažili hotovú pohromu. Do 20. min bolo 0:0 a nič nenasvedčovalo tomu, že zverenci Petra Vrábla dostanú rovnú „desiatku“. Domáci hráči sa však postupne rozbehli a polčas vyhrali 6:2. Z hostí skórovali Peter Hrnčiar a Tomáš Hazda. Po prestávke dávali góly už len domáci a debakel bol na svete.