Nevydarené kolo treťoligistov

Nevydarené kolo treťoligistov

Nevydarené kolo treťoligistov

Po víťazstvách v úvodnom kole sa v druhom našim zástupcom v tretej futbalovej lige nedarilo. Vrbovčania prehrali v Púchove 0:1 a Piešťanci podľahli doma Gabčíkovu 0:3.

Po minulotýždňovom víťazstve Piešťancov v Púchove sa čakalo, že tam v druhom kole uspejú aj Vrbovčania. Zverenci trénera Martina Sedláčka však gól nedali, navyše sami jeden dostali a domov sa vrátili bez bodu.

Novozložené mužstvo Piešťancov prilákalo na štadión vyše 300 divákov. Tí čakali, že domáci hráči opäť zabodujú. V prvom polčase boli aktívnejší hostia z Gabčíkova, no brankár Matúš Nemček si z ich strelami poradil. Keďže v závere polčasu ani domáci Róbert Oravec a Jozef Jelšic šance nepremenili, polčas sa skončil bez gólov.

Po prestávke mohol dvakrát poslať domácich do vedenia Oravec. V 46. min však vystrelil slabo a v 54. min nepremenil na gól ani ideálnu prihrávku od Mária Šústa. Skúsenejší hostia ich za to potrestali. Po hodine hry bolo 0:1, v 66. min pridali hostia po rohu druhý a v 79. min po rýchlom brejku aj tretí gól.