Birthday Girl. Nádherná romanca o zakázanej láske...

Birthday Girl. Nádherná romanca o zakázanej láske...

Slow burn, zakázaná láska na hrane, vášnivé scény. Aj to je Birthday girl od Penelope Douglas. Krásny romantický príbeh o vzťahu, ktorý napohľad rozdeľujú dve skutočnosti. Jednou je veľký vekový rozdiel, takmer dvadsať rokov. A druhou...
Veď si prečítajte...

Jordan má 19 rokov a pochádza z veľmi zlých rodinných pomerov. Dá sa dokopy so svojím najlepším priateľom Coleom a začnú spolu bývať. Jordan chodí na vysokú školu, pracuje v miestnom bare a vo vzťahu je tou zodpovednou.
Počas jej narodenín ju Cole nevyzdvihne z práce tak, ako mal. Rozhodne sa teda, že si zájde do kina a tam narazí na Pikea.

Cítim na sebe jeho pohľad.
„Mám narodeniny. Okrem vína mi šéfka dala jediný zákusok, ktorý v drive-thru mali, vysvetľujem tie šišky.
Zoberiem si jednu a opriem sa, nohy si vyložím na opierku pred sebou.
„Zješ všetkých šesť šišiek?“ spýta sa.
Zastavím pečivo päť centimetrov od úst a pozriem naňho.
„Znechutilo by ťa to alebo čo?“
„Nie, len ma zaujíma, či aj ja nejakú dostanem.“

Po príjemne strávenom čase sa ich cesty majú rozísť. Čoskoro však zistí, že Pike je Coleovým otcom. Cole zapríčiní, že ich vyhodia z bytu a Pike im ponúkne, aby sa nasťahovali do domu k nemu.

Keď sa Jordan nasťahuje k otcovi svojho priateľa, má to byť len dočasné riešenie komplikovanej situácie...ale postupne sa jej Pike začne dostávať pod kožu. Obaja vedia, že by nemali podľahnúť svojím túžbam a vášni, ktorá visí vo vzduchu. Veď ona ešte nemá ani dvadsať a Pike má tridsaťosem...
Ako má vydržať v dome so svojím priateľom a jeho otcom, ktorý je dokonalým príkladom muža, ktorého by chcela?

Birthday girl je návykové čítanie – vášnivé, elektrizujúce a skvele napísané. Iskrenie v ovzduší doslova cítite, no obaja – Jordan i Pike – sa kvôli Coleovi snažia svoje sympatie potláčať. Vám je jasné, že sa to postupne bude meniť a že to prerastie do vzťahu, no práve to si budete vychutnávať. Veď Jordan je presne to, čo chce Pike od života... a on je zasa ideálny partner, akého si vysnívala. No ako bude takýto nerovný pár vnímať okolie. A čo Cole?

Rozbeh príbehu je síce pozvoľný, všetko sa pripravuje, rozbieha...ale potom je to úžasná jazda. Ku koncu zažijete aj erotiku a sex, počas celého príbehu humor a zábavné situácie. Budete sa usmievať, budete dojaté, budete nadšené.