Zavítajte do Demänovskej doliny a Jasnej s rodinou a doprajte si ten pravý relax

Zavítajte do Demänovskej doliny a Jasnej s rodinou a doprajte si ten pravý relax

Slovensko má mnoho krásnym miest, v ktorých sa dá stráviť príjemná dovolenka. Vycestovať za hranice bude pravdepodobne aj toto leto veľké riziko, preto sa skôr odporúča hľadať si letnú dovolenku práve na Slovensku.

Ak milujete hory, určite vám odporúčame zavítať práve do Demänovskej doliny a do Jasnej spolu s rodinou. Doprajete si ten pravý relax, nadýchate sa čerstvého tatranského vzduchu a hlavne, užijete si ničnerobenie v moderných hoteloch a penziónoch.

Ubytovanie v Jasnej

Ak si plánujete ísť oddýchnuť do Demänovskej doliny a do Jasnej, nájdite si moderné ubytovanie v Jasnej. Jasná sa nachádza v samom závere Demänovskej doliny a je to v podstate jej časť. Nachádzajú sa tu lyžiarske strediská, ale aj lanovky, ktoré môžete využiť aj počas letnej turistickej sezóny. Ubytovanie v Jasnej je najpraktickejšie. Síce budete v závere doliny, ale budete mať podstatne lepší prístup, či už na lanovky, alebo k východiskovým bodom turistických trás.
Ubytovanie v Jasnej bez problémov zoženiete. Máte na výber z luxusných hotelov, či penziónov.

Apartmány Jasná

Luxusné rodinné apartmány Jasná ponúka, preto ak chcete súkromie so svojou rodinou, máte možnosť rezervovať si práve takéto apartmány. Sú moderne vybavené, takže vôbec nepocítite, že sa nachádzate ďaleko od domova. Budete mať k dispozícii vybavenú kuchyňu, či modernú obývačku. Nie každému vyhovujú hotelové izby, preto sú apartmány v Jasnej skvelou alternatívou k hotelovým izbám.

Aktivity

Ak zavítate do Demänovskej doliny a Jasnej, určite si nenechajte ujsť prechádzku po celej Demänovskej doline. Navštívte jediné ľadovcové pleso v Jasnej, a to Vrbické pleso. Vychutnáte si tu krásne prostredie, čistú prírodu a pokocháte sa výhľadom na hrebeň Nízkych Tatier.
S deťmi sa choďte v lete schladiť do dvoch Demänovských jaskýň – Demänovskej jaskyne Slobody a Demänovskej ľadovej jaskyne, kde aj v lete budete mať možnosť vidieť ľad.