Výročie svadby! Takto originálne prekvapíte manžela

Výročie svadby! Takto originálne prekvapíte manžela

Darovať drahý darček na výročie, parfum alebo wellnes pobyt, vie asi každý. S pribúdajúcimi rokmi však fantázia ochladne a tak je príprava prekvapenia čoraz náročnejšia. Ponúkame vám tipy, ako prekvapíte manžela a to nielen originálne, ale aj lacno!


  • Miniatúra svadobnej torty

Nič nepripomenie viac svadobný deň ako svadobná torta. Dajte preto vyrobiť jej miniatúru. Manžel to iste nečaká a určite sa poteší. Môžete na jej vrch dať pokojne aj sviečky v počte, aké výročie oslavujete. Príchuť prispôsobte chuti skutočnej svadobnej torty, aby bola podobnosť dokonalá.

  • Večera ako svadobné menu

Jednoducho uvarte večeru. Nie obyčajnú, ale posnažte sa vytvoriť menu ako na svadbe. Predjedlo ako v ten krásny deň, polievka, hlavný chod. Ak to chcete vyšperkovať do dokonalosti vyzdobte stôl ako na svadobnej hostine. Kvety, farba servítok, obrus. Hneď bude všetko akési viac sviatočnejšie.

  • Fotky rok za rokom

Bude to trošku pracné, ale bude to stáť za to. Ak ste spolu už nejakých pár rokov, čím viac tým lepšie. Spravte si albumom či fotoknihou prierez týmito rokmi. Zaznamenajte tam fotkami významné udalosti, začnite vašim sobášom, narodením dieťa, dovolenkou. Postačí pár fotiek, aktuálny rok a hotovo. Navyše, ak oslavujete výročie na mieste svadby a fotíte sa tam, nájdite niekde fotky a pridajte. Aspoň sami uvidíte, ako ste sa od sobáša zmenili.

  • Užite si romantiku

Ak ste trávili svadobnú cestu a svadobnú noc v hoteli, určite ste si dali poriadny spoločný kúpeľ. Prečo si nepripomenúť tento bezstarostný čas. Pripravte penu, sviečky, sekt a môžete si užívať. Nezabudnite vytiahnuť spomienky a vtipné historky zo svadby. Určite sa dobre zabavíte.

Výročie a jeho oslava je najmä o vás dvoch. Možno občas iba stačí zastaviť sa a len tak si „poklábosiť“ aj doma na balkóne v papučiach. Urobte si hlavne také výročie, aby ste sa cítili minimálne tak dobre, ako v deň sobáša.

Autor: Janka Radimáková