Trendy doplnky na vylepšenie interiéru vozidla

Trendy doplnky na vylepšenie interiéru vozidla

Aby sme predĺžili životnosť svojich áut, musíme zabezpečiť a pravidelne kontrolovať ich technickú výbavu. To je nevyhnutné, inak auto stráca svoj účel! Netreba sa však zamerať len na to. Majme svoje vozidlá skutočne radi a vážme si, ako veľmi nám uľahčujú presuny. Auto nie je len stroj, respektíve motor... Malo by byť našou srdcovou záležitosťou, ktorú máme záujem zveľaďovať. Prinášame vám zopár tipov na trendy interiérové doplnky do auta.

Zamerali sme sa na naozaj zaujímavé interiérové príslušenstvo, o ktorom sa vám možno ani nesnívalo. To azda preto, že sme natoľko zaslepení inými povinnosťami, než by sme sa venovali vylepšovaniu prostredia v aute. Tu sa však hodí pripomenúť, že ako si ustelieme, tak budeme mať. Len rozhodne neprespávajte v aute, to bolo len obrazne!

Celkové kvalita prostredia spolu s dizajnom interiéru dosť vplývajú aj na vašu náladu za volantom. Neporiadok, zápach, neusporiadané káble od rádia či mobilu? To treba okamžite napraviť! Pohodlie je alfou a omegou, preto urobte všetko tak, aby ste sa vo svojom aute cítili ako doma.

Ako doma, v mini obývačke, kancelárii, pričom na zadných sedadlách dokážete deťom vytvoriť príjemný detský kútik. Len ho príliš nezapratať! Aj pri interiérových doplnkoch platí, že nie všetko musíte okamžite vyskúšať. Treba si vyberať podľa vašich osobných, pracovných potrieb, prispôsobiť celkovú výbavu v interiéri tak, aby vám uľahčila chod vášho bežného dňa.

Všetci majstri, domáci kutili či rodiny s deťmi asi najviac ocenia pestrú ponuku rôznych organizérov do auta. Klasické modely sa umiestňujú do kufra. Aby z nich veci počas jazdy nepovypadávali, sú schopné perfektne priľnúť k spodnej časti kufra.

Sú to praktické polyesterové boxy na uloženie nákupu, hračiek a rôznych menších vecí. Jednoducho ich uchytíte za rúčky a môžete prenášať. Podobný účel má aj taška na náradie či závesný organizér do kufra na uloženie ťažších vecí. Nezabúdajte ani na pohodlie spolucestujúcich na zadných sedadlách. Umožnite im uložiť si do sieťových vreciek zo zadnej strany predných sedadiel všetko potrebné.

Pripravených vodičov zima za oknom rozhodne neprekvapí!

Vonku sa už pomaly ochladzuje a nám sa tak ťažko bude každé ráno odchádzať do práce. Perfektnou motiváciou a vhodnou pomôckou na zlepšenie zdravia, a to aj za volantom, sú vyhrievané regulovateľné poťahy sedadiel. Tie kvalitnejšie modely disponujú rýchlym ohrevom a stačí ich napojiť cez konektor autozapaľovača. Môžete si tak prepínať úrovne ohrevu, pričom sa netreba obávať žiadnej nehody. Majú automatickú poistku proti prehriatiu. Jednoducho sa montujú a čistia bežnými prostriedkami na textílie.

Do práce či z práce, večne sme unavení. Potrebujete „dobiť baterky“, zahriať sa, alebo sa už neviete dočkať horúcej kávy, ktorú si zalejete hneď, ako prídete domov? Nečakajte, urobte si pauzu v aute a použite špičkový kávovar alebo varnú kanvicu na cesty. Je to úžasný pomocník aj pre tých, čo trávia veľa času za volantom. Táto spotrebná technika je dokonale prispôsobená podmienkam v aute. Zaujme vás veľmi krátkym časom varenia a bezpečnou upevňovacou súpravou.

Vietor, dážď a samé blato! To sa na jeseň a počas celej zimy bude prenášať aj do vašich vozidiel. Vybavte sa preto kvalitnými autokoberčekmi s presnými rozmermi podľa typu automobilu. Užívajte si dokonalú atmosféru vo vašom aute, a to aj počas dlhých sychravých dní!

Tatiana