NOVINKA – Pečieme s láskou 9

NOVINKA – Pečieme s láskou 9

52 lákavých inšpirácií na pečenie plechu od Dr.Oetker

Plech na pečenie koláčov patrí do výbavy každej gazdinky. Táto klasická pomôcka nechýba v žiadnej domácnosti a využiť sa dá na prípravu sladkých dobrôt od výmyslu sveta. Dr.Oetker sa vo svojom deviatom diele knihy receptov Pečieme s láskou vracia ku klasike - k pečeniu na plechu, ktoré je plné inšpiratívnych nápadov na originálne rezy, koláče či rolády. 52 osvedčených receptov, rozdelených do štyroch kapitol, vás určite presvedčí, že na plechu sa dajú upiecť jedinečné a netradičné múčniky, ktorými potešíte svojich blízkych.

Nový diel knihy od Dr.Oetker Pečieme s láskou je už deviaty v poradí a tentoraz ponúka 52 originálnych a doposiaľ nezverejnených receptov na pečenie na plechu. Recepty sú prehľadne zoradené do 4 kapitol: Z letnej záhradky, Z jesennej záhradky, Zo sveta orechov a čokolády a S chuťou exotiky. Všetky recepty boli starostlivo vyskúšané v Skúšobnej kuchyni Dr.Oetker a napísané tak, aby sa podarili i tým, ktorí s pečením iba začínajú. Recepty sú doplnené o fotografie, ktorým pri listovaní knihy len ťažko odoláte.

Z letnej záhradky
Hľadáte nové nápady, čo spraviť s úrodou ovocia? Recepty na lahodné rezy a koláče s letným ovocím z kapitoly Z letnej záhradky sú ako stvorené pre maškrtenie počas teplých letných dni.

Z jesennej záhradky
Jeseň je farebne najpestrejšie ročné obdobie. Prispôsobte jej aj svoje kulinárske diela! Dr.Oetker v kapitole Z jesennej záhradky predstavuje recepty, ktoré idú ruka v ruke s farbami a pestrosťou ingrediencií.

Zo sveta orechov a čokolády
Osobitná kapitola v knihe Pečieme s láskou 9 je venovaná i milovníkom čokolády či orechov. Recepty z tejto kapitoly premenia každý múčnik na nezabudnuteľný chuťový zážitok. Stačí jedno sústo a múčnik si vás podmaní svojou rafinovanou chuťou.

S chuťou exotiky
Radi objavujete a lákajú Vás chute exotických diaľok? Ak áno, kapitola S chuťou exotiky je tou správnou pre vás. Nechajte sa uniesť chuťou exotiky a vyskúšajte recepty na osviežujúce rezy z citrusového či iného exotického ovocia

Recepty na tieto dobroty pre vás pripravil Dr.Oetker, ktorý vám týmto želá dobrú chuť.

Knihu Pečieme s láskou 9 je možné si zakúpiť od 5. októbra 2013 prostredníctvom e-shopu na www.eshop.oetker.sk v cene 5,99 EUR + poštovné a balné. V e-shope Dr.Oetker nájdete i ďalšie produkty z edície Pečieme s láskou.

Informácie o spoločnosti Dr.Oetker:
Spoločnosť Dr.Oetker je najvýznamnejším potravinárskym výrobcom prísad a zmesí na pečenie, dezertov a sladkých jedál v prášku, prípravkov na želírovanie a mrazenej pizze na Slovensku i v Česku. Firma Dr.Oetker pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a od roku 1993 vyrába vo výrobnej divízií v Boleráze výrobky určené predovšetkým na slovenský a český trh a v menšej miere na export.
Filozofiou spoločnosti je „Kvalita je najlepší recept“ a to je zároveň cesta k  úspešnej tradícii na trhu. S počtom devätnásť tisíc zamestnancov po celom svete patrí Dr.Oetker k najväčším rodinným firmám s viac ako 100-ročnou tradíciou.


Pre ďalšie informácie kontaktujte:
Zuzana Janove, Beáta Móriová Ing. Lenka Hrušková, Dr.Oetker s r.o.
SEESAME Communication Experts Junior Product Manager
Tel.: 02/4342 2978 Tel: +420 312 830 242
Fax: 02/4333 0003 Fax: +420 312 830 218
e-mail: janove@seesame.com e-mail: lenka.hruskova@oetker.cz