Mixit proteínové drinky: Nová zbraň v boji s nezdravými desiatami

Mixit proteínové drinky: Nová zbraň v boji s nezdravými desiatami

Rozhýbte s jarou nielen svoje telo, ale zároveň aj chuťové bunky, s Mixit proteínovými drinkami. Dáte prednosť tmavej čokoláde, slanému karamelu alebo skôr osviežujúcej čučoriedke či maline? Proteínový Mixit drink sa hodí na prechádzku, šport, ale i len tak do školy, je ako všetko od Mixit plný ovocia, kakaa a možno presvedčí i tých, ktorí sa inak do tímu “nabrať hmotu” neženú.

Čisté zloženie s pravým ovocím a kakaom

Zabudnite na bežné proteínové nápoje s umelou chuťou a ochutnajte drink od Mixit, ktorý vás dostane do kolien. Alebo skôr do formy? Okrem bielkovín obsahuje komplexné sacharidy, vlákninu, vitamíny a minerály zo skutočného ovocia. Vďaka tomu spoľahlivo zasýti a ešte si na ňom pochutíte. Mixit má navyše v rukáve príchuť pre každú náladu i každý workout. Na výber je:

  • banán+jahoda

  • banán

  • malina

  • vegan čokoláda

  • čučoriedka

  • slaný karamel

  • kakao

Proteínový Mixit drink je ideálny na doplnenie energie po tréningu alebo ako desiata do školy, do práce či na výlet. Pripraviť si ho môžete v novom Mixit shakeri, ktorý vám proteín parádne zamixuje. Žiadne hrudky a než by ste povedali chrum, máte hotovo. K dispozícii je v ružovom, mentolovom alebo čiernom variante, všetky s objemom 400 ml a praktickým zaklapávacím vrchnákom.

Mixit Shaker, k dispozícii v ružovom, mentolovom alebo čiernom variante, cena: 4,29 €

Mixit to vie i bez mlieka

Ako chutí proteín šitý na mieru vegánom? Mixit stavil na kombináciu ryžového, hrachového a sójového proteínu a vytvoril vegánsky tím, s ktorým vyhrá každý zápas. Aby vychytal jemnú krémovú konzistenciu, do bránky nasadil to najkvalitnejšie kakao. A sladkú chuť? Tú si strihli prírodné sladidlá xylitol, brezový a kokosový cukor, proti ktorým nemá ten obyčajný biely žiadnu šancu.

Vegan Mixit Drink – Tmavá čokoláda (6 ks), na e-shope 240 g za 7,99 €. Zloženie: kakaový prášok 26,8 %, sójový proteínový izolát 25,8 %, erytritol 21,5 %, ryžový proteín 9,7 %, hrachový proteínový izolát 5,4 %, kokosový cukor 5,4 %, xylitol 5,4 %, komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza

V tubuse, vrecúškach alebo ako degustačný mix

Mixit má na výber všetky drinky v dvoch rôznych baleniach. Ten v tubuse (od 18,69 € za 1000 g podľa druhu) je ideálny pre tých, ktorí si drink pripravujú doma a chcú mať poriadnu zásobu vždy po ruke. Jednoporciové balenia vo vrecúškach (od 1,34 €/vrecúško podľa druhu) si zase pripravíte kedykoľvek počas dňa a nie je treba nič dávkovať. A pre nerozhodných maškrtníkov je tu degustačný mix, s ktorým môžete objavovať rôzne príchute.

Degustačný Mixit Drink (6 ks), 240 g za 8,49 €. Zloženie: 1x Drink Mixit - Banán (40 g), 1x Drink Mixit - Banán & Jahoda (40 g), 1x Drink Mixit - Čučoriedka (40 g), 1x Drink Mixit - Kakao (40 g), 1x Drink Mixit - Slaný karamel (40 g), 1x Vegan Drink Mixit - Tmavá čokoláda (40 g)

Nech už si vyberiete akýkoľvek variant, s proteínovými drinkami od Mixit budete mať svaly i úsmev vo forme.

O Mixit.sk:

Mixit.sk je internetový obchod nielen pre fanúšikov zdravého stravovania. Na stránke www.mixit.sk si môže každý namixovať svoju osobnú zmes cereálí, müsli, ovsených kaší a mixov sušeného ovocia a orieškov z viac ako sedemdesiatich rôznych ingrediencií, ako sú rôzne cereálne základy, sušené ovocie, semená, oriešky, ale aj chuťovky ako čokoláda, mini sušienky, škorica či napríklad zázvor. Súčasťou ponuky sú predpripravené zmesi vytvorené výživovými špecialistami a ponuka surovín napríklad pre celiatikov alebo alergikov na určité typy potravín, ktoré sa v bežných zmesiach cereálí objavujú. Ďalšie produkty v sortimente sú Mixit čokolády z kvalitnej 70 % tmavej čokolády ochutené lyofilizovaným ovocím a orieškami, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané orieškové mixy a sušienky. Mixit všetko zabalí do krásneho tubusu v designe firmy a zákazník si môže vybrať doručenie Slovenskou poštou, PPL alebo osobný odber na odbernom mieste Packety.