Koniec okuliarom na čítanie

Koniec okuliarom na čítanie

Život si najlepšie užijeme vtedy, keď robíme to, čo milujeme. Nech je to čokoľvek, uspokojuje to naše túžby a robí nás to šťastnými. Keď sa však vyskytne problém, ktorý nám zabraňuje v ich vykonávaní, je potrebné ho čo najrýchlejšie odstrániť. Tak je to napríklad aj so zrakom.

Či už čítate radi alebo nie, problém s očami vás ovplyvní v každodennom živote. Nie je príjemné nebyť schopný bez okuliarov spoznať na ulici známych, nevedieť prečítať nápis na značke alebo cenovku v obchode. Pri týchto zrakových problémoch však existuje riešenie, a jedným z nich je aj operácia očí.

Naši odborní lekári očnej kliniky Veni-vidi sú tu práve na to, aby vám pomohli vyriešiť váš problém. Medzi najčastejšie žiadosti smerované k našej strane patrí implantácia šošovky. Táto operácia vás zbaví už spomínaných problémov s čítaním, rozostreným a nejasným videním. Nebojte sa, znie to horšie, aké to naozaj je.

O čo ide?
Je to jednoducho výmena šošovky, ktorá nie je schopná dokonalej akomodácie za novú, lepšiu, ktorá sa dokonale prispôsobí oku. Táto operácia sa vykonáva pomocou metódy PRELEX, ktorá zabezpečí, že sa po implantácii novej šošovky vo vnútri oka začne spracovávať obraz nanovo, a čo znamená, že sa problému zbavíte natrvalo a opäť budete vidieť bez problémov! Váš zrak sa tak niekoľkonásobne zlepší a okuliare na čítanie, bez ktorých ste sa dovtedy neobišli, môžete jednoducho zahodiť.

Ak rozmýšľate nad touto možnosťou, no obávate sa jej, vedzte, že naozaj niet čoho. Celý zákrok je vďaka anestezujúcim kvapkám úplne bezbolestný! Náš tím špecialistov má bohaté skúsenosti s operáciami tohto typu, preto vám nehrozí žiadne riziko. Odovzdávate sa do naozaj starostlivých a bezpečných rúk. Kladieme si tie najvyššie nároky na pohodlie našich pacientov a pomáhame im znovu vidieť svet v takej kráse, v akej naozaj je.
Možno práve teraz je ten správny čas vyriešiť svoj dlhoročný zrakový problém. Nebojte sa a zverte sa do našich rúk.