Je to ten pravý, alebo nie je?

Je to ten pravý, alebo nie je?

Ak by existoval nejaký zaručený manuál, ktorý by nám odpovedal na všetky otázky o vzťahoch, mnohé by sme mali ľahšie. Keďže také jednoduché to nie je, musíme sa riadiť rozumom a srdcom. Kedy je lepšie zo vzťahu odísť? A ako rozpoznať, že ste s tým správnym mužom?

  • Dokonalý chlap neexistuje

Občas prepadnú pochybnosti každú z nás. K nám ženám to jednoducho patrí. No skôr ako sa rozhodnete pre konkrétne riešenie, uvedomte si, že dokonalý chlap či princ na bielom koni neexistuje. Každý z nás má svoje nedostatky. Na druhej strane sú typy mužov, ktorým by ste sa mali vyhýbať a nezačínať si s nimi. Najčastejšie ide o alkoholikov, žiarlivcov, mamičkiných maznáčikov, mužov bez sebavedomia, násilníkov či lenivcov. Ak ste sa do vzťahu s takýmto mužom dostali, domnievať sa, že vaša láska ho zmení, je omyl. Ako teda zistiť, že chlap po vašom boku je tým pravým?

  • Jednoducho to viete. Intuícia neklame

My, ženy, máme výhodu v tom, že máme niečo ako šiesty zmysel. Jednoducho mnohé veci vieme, resp. dokážeme vycítiť. Bohužiaľ, nie vždy tento vnútorný hlas počúvame. Týka sa to aj mužov v našom živote. Ak teda cítite, že ON je tým pravým, zrejme to tak bude. Naopak, ak vám intuícia hovorí, že niečo nie je v poriadku, venujte jej pozornosť.

  • Aj rozum vám dáva za pravdu

Riadiť sa iba citmi je veľmi riskantné hlavne v prvých mesiacoch zamilovanosti, pretože postupne vyplávajú na povrch „chybičky krásy“. S pribúdajúcim časom sa na muža po svojom boku začnete pozerať inak. Zistíte, že aj on je iba človek z mäsa a kostí, ktorý má svoje pozitívne i negatívne vlastnosti. Ak ho však ľúbite takého, aký je a ste s ním šťastná, nemáte čo riešiť. Užívajte si každú jednu chvíľu a na svojom vzťahu pracujte.

  • Ako vyzerá realita?

Muž, ktorý ženu ľúbi, správa sa podľa toho. Teda existuje mnoho vecí, z ktorých zistíte, či to s vami myslí vážne, alebo nie. Pre toho pravého budete na prvom mieste. Teda muž by nemal uprednostňovať svoju rodinu, kamarátov či kariéru pred vami. Ak z jeho úst započujete vetu: „Si pre mňa všetko, najprv si ty a až potom všetci ostatní, a vždy budem stáť pri tebe,“ je to výborný signál. Ste šťastná žena.

  • Zodpovednosť je dôležitá

Ak plánujete s mužom prežiť celý život, mal by byť zodpovedný. Teda vždy dodržať to, čo povie. Samozrejme, sú výnimočné prípady, keď to nie je možné. Ale ak stále mešká, mení plán z minúty na minútu a vôbec neviete, čo od neho čakať, buďte opatrná.
Aj keď sú dnes ženy emancipované, stále platí, že muž by mal byť hlavou rodiny a mal by byť schopný postarať sa o vás. Samozrejme, aj vy pravidelne prinášate do domácnosti energiu a finančné prostriedky, ale zodpovednosť je hlavne na mužovi. Ak už teraz máte v tomto smere problémy, položte si otázku, čo bude, ak budete s dieťaťom na materskej dovolenke?

  • Sú tajomstvá v poriadku?

Ten pravý nebude mať pred vami tajomstvá. Neznamená to, že vám bude vešať na nos všetko do bodky, ale zásadné veci bude vždy riešiť s vami. Ak viackrát zistíte, že nebol úprimný, nie je to dobrý signál.

  • A čo sex?

Hovorí sa, že sex je vo vzťahu dvadsať percent. Lenže ak nefunguje, je osemdesiat percent. Preto by ste mali byť zohratí aj v tomto smere. Všetko je nielen o chémii, ale aj o spoločných rozhovoroch a kompromisoch.

-w-