Chcete začať podnikať? Zjednodušte si zakladanie s.r.o.

Chcete začať podnikať? Zjednodušte si zakladanie s.r.o.

Mnohým ľudom aspoň raz v živote napadlo, že by chceli začať podnikať. Oveľa menej je však tých, ktorí to aj zrealizovali. Opustiť istoty zamestnaneckého pomeru a hodiť sa do neistých vôd podnikania si vyžaduje určitú dávku odhodlania, keďže úspech budete musieť dosiahnuť svojpomocne.

Získajte vlastnú s.r.o. bez starostí

S čím vám však môže byť poskytnutá pomoc je úplný začiatok podnikania a teda zakladanie s.r.o. Stačí sa obrátiť na poradenskú spoločnosť, ktorá poskytuje služby zamerané na zakladanie rôznych typov spoločností a celý proces zakladania vašej s.r.o. môže prebehnúť bez starostí.

Všetko začína konzultáciou vašich požiadaviek, aby mohla byť s.r.o. založená na mieru vašim predstavám. Pokračuje sa overením jedinečnosti vášho zvoleného obchodného mena, takže ani s týmto úkonom nebudete mať starosti. Samozrejmosťou je zabezpečenie potrebných dokumentov pre založenie spoločnosti. Tie naviac pripraví advokátska kancelária, aby nedošlo k nejakému pochybeniu, ktoré by mohlo skomplikovať zakladanie vašej s.r.o.

Pri svojpomocnom zakladaní s.r.o. sú najzdĺhavejšími úkony ako vybavenie registrácie na obchodnom registri, či registrácia spoločnosti na daňovom úrade, ktorá je potrebná k plateniu dani z príjmu a v prípade záujmu aj k ďalším daniam. Keď si necháte s.r.o. založiť, bude vám stačiť udeliť plnú moc na tieto úkony a máte po starostiach s takýmito vybavovačkami.

A čo sídlo spoločnosti?

Obchodný register okrem iného skúma, či má novozakladaná spoločnosť svoje sídlo. To je jednou z podmienok, ak chcete vlastnú s.r.o. Našťastie aj tu si môžete jednoducho pomôcť ak minimálne v úvode podnikania nepotrebujete reálne priestory na vykonávanie vašej podnikateľskej činnosti (alebo ak hneď od začiatku očakávate sťahovanie firmy a nechcete potom riešiť všetky potrebné úkony spojené so zmenou sídla).

Tou pomocou je prenájom výhodného virtuálneho sídla. Získate tak reprezentatívnu adresu, ktorú si budete môcť zapísať ako sídlo vašej novej spoločnosti. A to za minimálnu sumu v porovnaní s prenájmom skutočných priestorov.