Celý rok len s jednými pneumatikami

Celý rok len s jednými pneumatikami

Ak aj vás unavuje meniť svoje pneumatiky na aute každú chvíľu a prípadne kupovať vždy nové, zbystrite pozornosť. Niekedy nie je potrebné mať zvlášť zimné a zvlášť letné pneumatiky, tak prečo to nevyužiť? Ak veľa necestujete, ušetrili by ste výrazne viac peňazí a rovnako by ste mali menej starostí s ich pravidelnou výmenou.


Nepotrebujete meniť pneumatiky každý polrok

Kvalitné pneumatiky nemusia byť menené dvakrát ročne. Ak chcete ušetriť a vyhnúť sa tejto výmene, dobrou alternatívou sú celoročné pneumatiky, ktoré viete kúpiť už takmer všade. Najjednoduchšie na internete priamo z pohodlia vášho domova. Takéto pneumatiky sú určené najmä pre vodičov, ktorí najazdia za jeden rok menej kilometrov alebo nevystavujú svoje vozidlo extrémnym podmienkam, napríklad v zime na snehu, za predpokladu, že by ste sa vybrali do hôr.

Ak náhodou cestujete za prácou len pár kilometrov denne, využiť celoročné gumy môžete aj vy. Pokiaľ ste však doteraz svoje pneumatiky nemenili vy osobne, ušetríte aj mnoho peňazí za autoservis, ktorý už nebudete musieť navštevovať tak často. Výhod je ale viac. Neprekvapí vás ani októbrový sneh alebo skorý príchod teplého počasia. Žiadnu výmenu zimných pneumatík na letné, a opačne, nebudete musieť riešiť.


Značiek je veľa, ako si teda vybrať?

Značiek, ktoré ponúkajú celoročné pneumatiky, vidíte na každom kroku. Je ich naozaj mnoho, ale vybrať tú správnu chce aj nejaké znalosti. Ak si nie ste istí, nechajte si poradiť. Jednou z najkvalitnejších európskych značiek na trhu je značka Taurus, ktorá pôsobí nielen u nás už niekoľko rokov. V ponuke majú, samozrejme, aj klasické pneumatiky, ale ak spĺňate to, že nejazdíte tak často, celoročné vám budú určite stačiť. Spokojnosť aj kvalita sú už samozrejmosťou.

Nemusíte sa báť, pneumatiky vyrábajú na rôzne druhy vozidiel. Od luxusných cez strednú triedu, ale aj tie lacnejšie verzie áut, ktoré sú aktuálne dostupné. Stačí si vybrať také, ktoré sa vám budú páčiť a hlavne, aby boli vhodné aj priamo pre vaše auto. Ak si chcete poradiť s výmenou sami, na nič nezabudnite. Dnes si už ľahko môžete vyhľadať aj TIP: Ako správne prezuť pneumatiky, ktorý vám samotnú výmenu len uľahčí.