Ako so sebou bojujem . A)spinning

Som drevo. Odmalička. Športové drevo. Turistika a plávanie sú jediným pohybom od ktorého neutekám. A vekom je to na mne aj vidieť. Nedávno som začala mať problém pri strihaní si nechtov na nohách. Poriešila to pedikérka. Keď som sa však nespoznala odzadu na fotke - zamyslela som sa nad sebou. Okamžite som sa prihlásila na kurz formovania postavy a promptne ho zaplatila, aby som z toho už nevycúvala s priehrštím výhovoriek.

3 krát týždenne po hodine !!! Najprv spinning. Už som mala jednu ukážkovú hodinu za sebou, na ktorej som mala pocity ako pri mozgovej príhode. Ešte pár dní som sa pozorovala, či mi nekvapkajú sliny z kútika úst. Presne ako inštruktorka povedala, prvá hodina je najťažšia.

Mama mi vravela, že dámy sa nepotia. Po 10 minútach som už nebola dáma. Fakt som prepotila komplet spodné prádlo a hlavu som mala mokrú ako spod sprchy. A na počudovanie dobrý pocit z prekonania samej seba. Včera som bola 4.-krát. Všetky sa usmievame . Podľa rád viac pijeme a dávame si pozor čo kedy zjeme. Rozhodne nehladujem, len sa snažím kontrolovať si kedy čo zjem. Zrazu sa mi ľahšie zapínajú nohavice .  A tak so sebou bojujem ďalej. Zabojujte aj vy !

 

                                                                                                    Vaša Chitta