Ako sa správať na prvom rande?

Ako sa správať na prvom rande?

Prvé rande býva pre väčšinu stresujúce. Snažíme sa na opačné pohlavie zapôsobiť a čím viac sa sústredíme, tým sa viac strápňujeme. Aby ste ale zvládli prvé rande, mali by ste si uvedomiť, že pretvarovanie vám určite nepomôže. Druhý človek v prvom momente zbadá, že človek, ktorý s ním sedí, nie je úprimný. Zoznamovanie býva náročné, o tom niet pochýb. Ak ho ale chcete zvládnuť tak, aby ste odchádzali s dobrým pocitom, prečítajte si nasledujúce rady.

Správajte sa prirodzene

Aby ste si protisediaceho partnera získali, správajte sa prirodzene. Nesnažte sa pôsobiť umelo – umelo sa smiať, artikulovať, pretože partner, s ktorým sa zoznamujete to hneď rozpozná a vytvorí si o vás názor, ktorý by sa vám určite nepáčil. Prirodzenosť je najkrajšia ľudská vlastnosť, ktorú si partner na tom druhom vždy cení. Ak máte problém nájsť vám podobného partnera, pretože ste kresťansky veriaci a dnes je pomerne ťažké nájsť si kresťansky veriaceho partnera, môžete skúsiť aj trošku netradičnejšie zoznamovanie – zoznamovanie prostredníctvom online kresťanskej zoznamky.

Reč tela

Partneri si na sebe nevšímajú len výzor – oblečenie, obuv, ale najmä reč tela. Dávajte si preto pozor.  Ten, s ktorým sa zoznamujete, si ako prvé bude všímať reč tela. Skúste sa snažiť nepôsobiť nervózne. Myslite na to, že idete von na kávu pripravenú v kaviarni z tradičného automatického kávovaru s niekým, koho už dlhé roky poznáte. Ako sme spomínali – prirodzenosť je najkrajšia ozdoba.

Skúsme si to teda zhrnúť. Ak chcete zaujať partnera, s ktorým sa zoznamujete, zvoľte si vhodné miesto, oblečte si nevyzývavé oblečenie, správajte sa prirodzene a nedávajte najavo svoju nervozitu.