Ako čo najrýchlejšie nájsť a uzatvoriť to najvýhodnejšie PZP?

Ako čo najrýchlejšie nájsť a uzatvoriť to najvýhodnejšie PZP?

Medzi povinnosti každého majiteľa vozidla patrí aj to, aby mal platné povinné zmluvné poistenie, takzvané PZPčko. Pokuty za nedodržanie tejto povinnosti sú vysoké a ďalšie následky môžu byť ešte horšie, takže s PZP sa neoplatí špekulovať.

S PZP kalkulačkou je nájdenie a uzatvorenie PZP maximálne jednoduché

No dobre, trochu pošpekulovať môžete, ale nie s PZP samotným, ale s jeho cenou. Povinné zmluvné poistenie totižto ponúka množstvo poisťovní. Otázkou teda ostáva ako si vybrať to ideálne pre vás?

Samozrejme, bude potrebné si porovnať ponuky čo najväčšieho množstva poisťovní. To však môže byť dosť pracná robota, ktorá vám zaberie množstvo času. Je tu však ešte jeden spôsob, ktorý je prehľadný, rýchly a dokonca vám umožní si vybrané povinné zmluvné poistenie auta priamo aj uzatvoriť. Chcete vedieť, o čom hovoríme?

Možno už tušíte, že na mysli máme praktickú PZP kalkulačku. Či už hľadáte to najlacnejšie PZP, alebo si chcete jednotlivé ponuky poisťovní prehľadne a rýchlo porovnať, aby ste vedeli aké výhody v danej poisťovni získate, PZP kalkulačka je to, čo hľadáte.

Ľahšie to byť ani nemôže

Postup je jednoduchý. Zadáte údaje potrebné pre výpočet výšky PZP. Už tu sa ukáže prvá výhoda PZP kalkulačky. Keby si chcete jednotlivé ponuky pozrieť zvlášť na weboch jednotlivých poisťovní, museli by ste tieto údaje zadávať na webe každej poisťovne. Do PZP kalkulačky ich stačí zadať raz.

Následne uvidíte prehľadne zoradené ponuky jednotlivých poisťovní, z ktorých si budete môcť vybrať podľa toho, či chcete najlacnejšie PZP, alebo sú pre vás dôležité iné kritéria. Toto je ďalšia výhoda PZP kalkulačky. Všetko máte prehľadne zoradené a nemusíte zložito porovnávať ponuky poisťovní na ich vlastných weboch.

A aby toho nebolo málo, keď si vyberiete niektorú z ponúk, nemusíte ísť na web poisťovne a postup opakovať. Jednoducho si môžete povinné zmluvné poistenie uzavrieť aj z PZP kalkulačky. Stačí pár klikmi potvrdiť zadané údaje a zmluva a potrebné dokumenty vám prídu na mail. Aby bola zmluva platná, stačí uhradiť poistné.