Zažiarte v tých najkrajších šatách

Zažiarte v tých najkrajších šatách

Zima, to je obdobie stužkových slávností, plesov a iných podujatí, ktoré si prosto vyžadujú niečo špeciálne. Medzi prítomnými dámami zažiariť s tým najkrajším účesom, najoriginálnejšou kabelkou, topánkami, v ktorých pretancujete celú noc, šarmantným partnerom a – síce menované ako posledné, nie však najmenej dôležité – v tých najkrajších šatách. Tak si jedinečný večer predstavuje asi každá žena. Pútať pohľady a cítiť sa krásna. Takmer ako Popoluška. A túto moc v sebe skrývajú spoločenské šaty.

Ako si len vybrať?
Nepotrebujete rovno šaty z jahodovej peny, ale aj tak musia byť výnimočné. Už samotné rozhodovanie, či chcete krátke, alebo dlhé, dá zabrať. Na ples sa krátke šaty nosiť nemajú, takže tam je to jednoduchšie. Dlhé spoločenské šaty alebo plesová róba zaručene zafungujú – vyhoviete etikete a predĺžite si siluetu, prípadne zakryjete určité nedostatky. Navyše si budete pripadať naozaj ako v rozprávke. Veď prekrásnu róbu nenosíte každý deň. Podľa typu postavy si môžete vybrať, či chcete áčkový strih, šaty viac na telo, s ramienkami alebo bez nich... Výber je našťastie bohatý, tak sa nemusíte báť, že by ste nenašli šaty lichotiace vašej postave.

Požičať alebo kúpiť...
Ale čo na stužkovú, party alebo inú slávnosť? Krátke spoločenské šaty dajú vyniknúť ženským nohám a nebudete sa báť, či vám na ne niekto vo víre tanca nestúpi. Kratšie šaty väčšinou pôsobia mladistvejšie, a teda sú dobrou voľbou na stužkovú slávnosť – veď je ich sezóna. Aj tu je na vás, či chcete byť sexy alebo decentná, extravagantná alebo klasická. Spoločenské šaty sa neviažu extrémne prísnymi pravidlami, tak sa len málokedy stáva, že na spoločenskej udalosti stretnete dámu s rovnakým vkusom, a teda v rovnakých šatách. Našťastie máte ešte aj na výber, či si chcete šaty kúpiť, lebo máte dostatok príležitostí, kam ich môžete nosiť, alebo si ich len požičiate na špeciálnu príležitosť. Veď trendy sa neustále menia, tak si zakaždým môžete požičať iné spoločenské šaty.