Vymeňte staré za nové aj vo svojom šatníku

Vymeňte staré za nové aj vo svojom šatníku

Stále vám chýba dokonalý outfit na toto leto? Módny štylista Auparku Bratislava, Alexander Lindov, radí, ako vyzerať štýlovo a využiť pritom výhodné ceny v ešte stále trvajúcich  letných výpredajoch v  nákupnom centre. A ak sa vám zdá, že vo vašej skrini už nie je miesto na nový kúsok, lebo staré, ale nenosené modely zaberajú všetok priestor, prineste ich do zberne NOSENE v Auparku. Dáte tak svojmu starému oblečeniu druhú šancu.

  • Kvetinové motívy

Kvetinová potlač už viac nie je cliché. Toto leto bude ako prechádzka rozkvitnutou záhradou aj vo vašom novom šatníku. V takýchto kvetinových šatách v kombinácii s ružovými sandálikmi budete kráľovnou každej záhradnej párty.


Outfit: šaty Stradivarius, sandáliky ALDO, Okuliare Karl Lagerfield, clutch kabelka Vievienne Westwood (predáva Cube), lak na nechty Chanel (predáva Marionaud)

  • More volá

Ľudové motívy sú stále IN rovnako ako slamené tašky, ktoré priamo kričia dovolenka. Ak sa chcete prechádzať po piesočnatej pláži bez piesku v topánkach, obujte si červené šľapky, ktoré rýchlo vyzujete a ľahko odnesiete aj v ruke.

Outfit: šaty Peek&Cloppenburg, šlapky ZARA, kabelka Mango, prsteň Moloko, parfém Estee Lauder

  • Štýlová aj na horách

Prechádzku okolo Štrbského plesa alebo výlet do Malých Karpát nemusíte absolvovať v teplákoch a mikine. Dajte si úzke, ale pohodlné nohavice, šatku okolo krku a módne vybíjané topánky, a môžete vyraziť za krásami Slovenska.



Outfit: top Barbour, nohavice Francomina, topánky Zara, batoh Coccinelle, šatka H&M, náramok Moloko

  • Leto v práci

V kancelárii jednoducho musíte vyzerať tip-top. Malé čierne sú klasika a ak ich skombinujete s výraznou kabelkou a rúžom, váš outfit bude mať hneď letný šmrnc.





Outfit: šaty S.Oliver, sandáliky LuiJo, kabelka Coccinelle, hodinky Michael Kors (predáva Moloko), rúž Bobbi Brown