Vrbovčania začali s letnou prípravou

Vrbovčania začali s letnou prípravou

 Tri týždne po skončení predošlého nie veľmi úspešného  súťažného ročníka začali s letnou prípravou futbalisti MFK Vrbové. Do úvodného majstrovského zápasu s Topvarom Topoľčany plánujú odohrať aj niekoľko prípravných zápasov.

Prvý z nich odohrali v prvú júlovú sobotu v Dolnej Krupej proti nováčikovi druhej najvyššej súťaže, Spartaku Trnava \"B\". Vrbovčania v ňom ťahali za kratší koniec, keď prehrali 0:1. 

Staronový vrbovský tréner Martin Sedláček, ktorý  pôsobil v minulej sezóne v Moravanoch nad Váhom,  dal príležitosť aj niektorým novým hráčom. K dispozícii má takmer všetkých hráčov z minulej sezóny všetci hráči z minulej sezóny s výnimkou Juraja Piršel a  Mihoka, ktorí z mužstva odchádzajú. Je potešiteľné, že  po zranení začali trénovať Jozef Piršel a Mišura. K dispozícii sú aj hráči, ktorí boli v minulej sezóne na hosťovaní v iných kluboch. Vrbovčania počítajú aj s posilami v rámci hosťovania z iných klubov. 

Ďalšie prípravné zápasy odohrajú v  sobotu 13.júla. Doobeda si zahrajú s Trebaticami a poobede sa v rámci osláv 50. výročia OŠK Prašník stretnú s domácimi futbalistami.

(na)