Užite si príjemný wellness pobyt v Podbanskom a spoznajte okolie

Užite si príjemný wellness pobyt v Podbanskom a spoznajte okolie

Osada Podbanské nachádzajúca sa na okraji Vysokých Tatier je vyhľadávanou lokalitou nielen kvôli prítomnosti viacerých chatových objektov, ale aj kvôli nádhernej prírode pod úpätím majestátneho Kriváňa. Nachádza sa tu krásny hotel, ktorý ponúka moderne zariadené izby pre páry, ale aj jednotlivcov. Grand hotel Permon môže pokojne konkurovať tým najluxusnejším hotelom v Tatranskej Lomnici, na Štrbskom Plese a v Smokovcoch.
Užite si príjemný wellness v tomto hoteli a užite si aj krásne okolie tejto podtatranskej osady.


Akciové pobyty v Tatrách


Hovorí sa, že Tatry, konkrétne Vysoké a Nízke, sú zbytočne predražené a môžu si ich dovoliť skôr zahraniční návštevníci. Je pravda, že v niektorých hoteloch sú ceny trošku premrštené. Keď si však nájdete zlacnené wellness pobyty v Tatrách, žiadne negatívne myšlienky vás už trápiť nebudú. Konkrétne aj v hoteli Permon ponúkajú výhodné akciové wellness pobyty v Tatrách. Vychutnať si môžete nielen bohatý saunový svet, ale aj prekrásne výhľady na okolitú prírodu a samozrejme na tatranský Kriváň. Môžete si vybrať z akciových pobytov pre dvoch, pre rodiny, poprípade aj skvelý wellness pobyt pre aktívnych. Ponúkajú dokonca aj pobyty pre dámy, tzv. babské jazdy.


Aktivity v okolí


Ak plánujete do tejto podtatranskej oblasti ísť ešte počas lyžiarskej sezóny, nemusíte sa báť, že v blízkosti hotela Permon nenájdete žiadne lyžiarske stredisko a lyžiarske vleky. Tento hotel, ktorý je dokonca považovaný za najkrajší kongres hotel na Slovensku, má dokonca aj lyžiarske stredisko. Je vzdialené len pár metrov od hotela, takže nebudete musieť riešiť žiadnu zložitú prepravu priamo do lyžiarskeho strediska a v lyžiarkach si doslova odkráčate až pod vlek.

V letnom období sa môžete venovať nenáročným prechádzkam v okolí, cykloturistike a pešej turistike. Čerstvý vzduch národného parku je vhodný pre každú vekovú kategóriu a na svoje si prídu nielen mladí ľudia, ale aj seniori.