LINEA OPÄŤ OŽÍVA

LINEA OPÄŤ OŽÍVA

Mnohí z Vás si isto pamätajú na hotel LINEA a na letné kúpanie na tomto hoteli. Táto tradícia sa vrátila, aj keď len na jednu sezónu pred 2 rokmi. Teraz je z hotela LINEA nový projekt, ktorý okrem iného ponúka jedinečnú „zónu“ oddychu a relaxu.

Priamo v budove LINEA sa nachádza REGENERAČNÉ CENTRUM LINEA. Ponúka výnimočnú kombináciu príjemného wellnessu, ozdravovacej masáže a v prípade väčších pohybových, či koordinačných problémov aj služby fyzioterapeuta a ortopedickej ambulancie. Áno, všetko na jednom mieste, s výbornou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.

Centrum LINEA je prístupné pre verejnosť každý deň. Príjemnou službou a prekvapením zároveň je možnosť posedieť si pred alebo po vybranej procedúre v príjemnej kaviarni – priamo vo vstupe regeneračného centra. Našim aktuálnym tipom je masáž  lávovými kameňmi. Kto z Vás ju už vyskúšal... ? Možno teraz je ten pravý čas...

 

Neváhajte, príďte sa vyhriať vo wellness s dvomi saunami, ochladzovacím bazénom, oddychovou miestnosťou a vírivkou zároveň. Urobte niečo pre seba a svoje zdravie.  Aktuálne ponúkame akciové ceny vstupu do wellness. Teraz 90 minút so všetkými službami len za 9 eur.

Regeneračné centrum LINEA je otvorené každý deň, stačí si vybrať procedúru a telefonicky sa objednať na 0948 602 702. Viac sa o ponúkaných službách dozviete na stránke centrumlinea.sk. Tešíme sa na Vás v regeneračnom centre LINEA v Piešťanoch.