Šachisti ŠK Kúpele „A“ získali iba bod

Šachisti ŠK Kúpele „A“ získali iba bod

V druhom dvojkole druhej ligy mali šachisti ŠK Kúpele Piešťany „A“ výhodu domáceho prostredia. So svojimi súpermi z Bratislavy však získali iba bod za remízu 4:4 s KŠN Bratislava „A“. V druhom zápase podľahli Dopravnému podniku 2:6.

 

„Zápas s KŠN sme začali dobre, keď prvý bod za výhru nad súperom získal kapitán nášho mužstva Marek Mihálik a o pár minút neskôr ho napodobnil aj Peter Kundrík. Viedli sme 2:0 a všetko vyzeralo nádejne. Škoda, že ďalším našim hráčom sa už tak nedarilo. Vďaka remízam Petra Ábela, Jozefa Manáka, Antona Mihálika a Denisa Nemšáka sme si pripísali v zápase na svoje konto aspoň remízu,“ zhodnotil úvodný zápas hrajúci šéf klubu Anton Mihálik.
 
„Proti Dopravnému podniku sme veľa šancí na výhru nemali, pretože súper prišiel v kompletnom zložení aj s tromi majstrami FIDE. Ani jeden z našich ôsmich hráčov nedokázal súpera zdolať a keďže na naše konto pribudli iba dva body za štyri remízy, o ktoré sa pričinili Peter Kundrík, Jozef Manák, Pavol Binčík a osemdesiatnik Ján Čuridlo,“ z hladkého víťazstva v zápase sa tešili hostia,“ dodal šéf piešťanských šachistov.
 
(na)