Reštaurácia Sandorf Prievaly

Reštaurácia Sandorf Prievaly

 

Reštaurácia Sandorf Vás pozýva v pracovné dni v čase od 11:00 hod. do 14:00 hod. na denné menu, ktoré tvorí ponuka dvoch druhov polievky a hlavného jedla. Súčasťou denného menu (3,50 €) je 0,2 l sódy.


Stále sú v ponuke jedlá zo zaujímavého a pestrého jedálneho lístka, ktorý Vás viackrát do roka prekvapí novou ponukou. Ponúkame predjedlá, polievky, jedlá z hydiny, bravčového, hovädzieho i divinového mäsa, rýb a samozrejme nechýbajú pivárske špeciality k pivu Sandorf. Ďalej ponúkame slovenské špeciality, cestoviny a šaláty. Nezabúdame na deti, pre ktoré pripravíme detské menu. Na záver po jedle alebo len tak ku kávičke pre Vás pripravíme sladký dezert,  ktorého ponuka sa mení každý deň.

Spoločne ponúkame

Pomôžeme Vám pri zorganizovaní príjemnej rodinnej, priateľskej alebo firemnej akcie:

  • zabezpečujeme rodinné oslavy, školenia, priateľské a pracovné posedenia alebo stretnutia podľa predstáv a požiadaviek zákazníka
  • akcie môžu byť spojené s kvalitným pohostením, dobrým pivom, prehliadkou pivovaru, relaxom, oddychom a možnosťou ubytovania
  • voľná WIFI zóna je zabezpečená vo všetkých priestoroch – pohostinstvo, podkrovie, terasa, reštaurácia, wellnes i penzión

O nás


Od roku 2011 je v obci Prievaly (okres Senica) v prevádzke malý pivovar Sandorf s kapacitou 1000 hl piva za rok. Pivovar sa nachádza v strede obce Prievaly na hlavnej ceste v budove so súpisným číslom 79 sto metrov od miestneho kostola na trase Pernek – Rohožník – Jablonica. Vstup do areálu je z hlavnej cesty odbočením doľava. Pivo z pivovaru je distribuované v KEG sudoch i PET fľašiach a čapuje sa v prevádzkach pivovaru Sandorf (Pohostinstvo Šandorfský šenk a Reštaurácia Sandorf) a tiež aj v niektorých podnikoch na Slovensku. Pivovar bol vybudovaný rekonštrukciou pôvodných priestorov pohostinstva Šandorfský šenk. Dve rmutovaco-scedzovacie nádoby, v ktorých sa varí pivo, sú súčasťou interiéru pohostinstva, ďalšia technológia a štyro kvasné nádoby sú umiestnené v zrekonštruovaných pivničných priestoroch. V ležiackej pivnici pod letnou terasou pivo zreje v dvanástich ležiackych tankoch.


Pri rekonštrukcii bolo upravené aj podkrovie nachádzajúce sa nad Šandorfským šenkom, ktoré sa využíva ako nefajčiarska miestnosť pohostinstva. Pivovar Sandorf varí spodne i vrchne kvasené pivá. V stálej ponuke má svetlý ležiak 11°, polotmavý a tmavý ležiak 12°. Z polotmavého ležiaku 12° vyrába pridaním prírodných macerátov ochutené pivá, cez zimu varí medový špeciál 12° a cez leto pšeničné pivo 12°. Počas svojho fungovania už uvaril aj rôzne druhy piva ALE, IPA, stout, porter, dymový špeciál, k otváraniu pivných kúpeľov uvaril archívne pivo Russian Imperial Stout 23° a k 2. ročníku Záhoráckeho pivného festivalu tiež pripravil špeciálne festivalové pivo – trapistické. K existujúcim a zrekonštruovaným priestorom bola v roku 2012 pristavaná nová budova, v podzemí ktorej sa nachádzajú pivné kúpele s wellnessom. Na prízemí je reštaurácia a v podkroví penzión s ôsmimi izbami. Nové služby, ktorými sú pivné kúpele, wellness, masáže, stravovanie a ubytovanie, sú poskytované od 5. decembra 2012.

Prievalský pivovar Sandorf získal v roku 2013 dve významné ocenenia na VII. ročníku Jarní ceny českých sládků 2013 Zvíkov: 1. miesto s pivom Sandorf tmavý ležiak 12° v kategórii TMAVÝ LEŽÁK a 1. miesto s pivom Russian Imperial Stout 23° v kategórii PIVA ANGLOSASKÉHO TYPU STOUT.

 

Kde nás nájdete?


 

Adresa:

Prievaly 79, Prievaly 906 34
Tel.: +421 34/65 99 104
Email: kupele@sandorf.sk
www http://www.sandorf.sk

 

Denné obedové menu:

Aktuálne obedové menu nájdete na www.kamnamenu.sk

 

Fotogaléria: