Pošli recept a vyhraj produkty Dr.Oetker

Rodinná firma Dr. Oetker sa už od svojho založenia v roku 1891 riadi princípom „Dlhodobá dôvera a dôraz na kvalitu“. Značka Dr. Oetker je všeobecne známa a teší sa dôvere spotrebiteľov. Je to výsledok dlhodobého poctivého vzťahu medzi značkou a jej spotrebiteľmi.

Tradícia spoločnosti Dr. Oetker na slovenskom území siaha až do roku 1908, kedy prebehlo založenie firmy v zahraničí, prvá zahraničná pobočka firmy v Rakúsku-Uhorsku. Ďalším významným krokom bolo založenie firmy na území Československa v Brne v roku 1923. Posledným zásadným medzníkom bol opätovný vstup na československý trh v roku 1991 a založenie spoločnosti pre Slovenskú republiku v roku 1993.

V súčasnosti patrí Dr. Oetker k najvýznamnejším potravinárskym výrobcom práškového sortimentu.

Sortiment značky Dr. Oetker v Slovenskej republike obsahuje viac ako 150 výrobkov. Tento počet sa neustále zvyšuje na základe permanentného inovačného procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahŕňa prísady, dekorácie a zmesi na pečenie, pudingy a iné dezerty v prášku, sladké a slané jedlá v prášku, prípravky na zaváranie, nápoje v prášku, mrazené pizze a čerstvé dezerty.

Vážení čitatelia- čitateľky!

Vyhlasujeme súťaž o dva balíčky produktov Dr.Oetker. Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto nám pošle svoj obľúbený a osvedčený recept, najlepšie aj s fotografiou, ktorý budeme publikovať na našej stránke dennikrelax. Dvoch výhercov odmeníme originálnymi produktami Dr.Oetker. Súťaž trvá do 14.12.2014.

Recept pošli na adresu:sutaz@dennikrelax.sk. Pre prípad výhry pripíš poštovú adresu.

Výherkyne: Mária Valová zo Žiliny a Alžbeta Voiteková z Košíc

Srdečne blahoželáme!

Všetky recepty, ktoré ste nám poslali, budú postupne uverejňované, niektoré až v prvých mesiacoch budúceho roku.