Pandora šperk pre kamarátku. Ako vybrať ten pravý darček?

Pandora šperk pre kamarátku. Ako vybrať ten pravý darček?

Hľadáte originálny darček pre kamarátku? Šperky od značky Pandora sú ideálnym riešením. Pandora ponúka široký výber kúskov, ktoré potešia každú milovníčku štýlových doplnkov.

Darčeky pre kamošku, ktorá Pandoru ešte nemá

Ak vaša kamarátka nevlastní žiadny šperk od značky Pandora, ideálnym začiatkom môže byť klasický Pandora náramok na zbieranie korálok. Pandora ponúka rôzne prevedenia a dizajny náramkov, od jednoduchých po zdobené. Môžete si vybrať strieborný náramok alebo zvoliť kúsok pozlátený žltým, či ružovým zlatom. Náramok slúži ako základ pre korálky a prívesky. Do budúcna si tak uľahčíte výber darčeka. Stačí, ak jej dokúpite vytúženú korálku.

Výber správnej veľkosti náramku

Kolekcia Moments

Hadíkové náramky z kolekcie Pandora Moments sa vyrábajú vo veľkostiach od 16 do 21 cm. Dĺžka náramku by mala byť ideálne o 2 cm dlhšia ako je obvod zápästia obdarovanej. Pri tejto dĺžke by sa mal dať pohodlne zaplniť korálkami. Ak viete, že dáma preferuje voľnejšie náramky, môžete zvoliť o číslo väčší náramok. Ak, naopak, viete, že náramok bude nosiť samostatne bez korálok, siahnite pokojne po náramku, ktorý je od obvodu jej zápästia dlhší len o 1 cm. Pevné náramky sa vyrábajú len vo veľkostiach 17, 19 a 21 cm.

Kolekcia ME

Náramky z kolekcie Pandora ME majú odporúčanú dĺžku o 2 cm viac ako je obvod zápästia. Vyrábajú sa vo veľkostiach od 15 do 23 cm. Ich dĺžku však viete upravovať aj pridaním, výmenou alebo odstránením článkov na náramku.

Ako vybrať darčekovú korálku Pandora?

Pokiaľ kamarátka už náramok má a zbiera si naň korálky, môžete jej darovať kúsok, ktorý doplní jej zbierku. Pri výbere darčeku sa zamerajte na to, aby prívesok odrážal jej osobnosť a záujmy. Môže pripomínať aj dôležitú životnú udalosť ako promócie, narodenie dieťaťa či svadbu. Pandora ponúka široký výber od obľúbených symbolov, cez znamenia zverokruhu, až po kvety a zvieratká.

Na čo si pri výbere dávať pozor?

Pri výbere šperku Pandora je dôležité pamätať na niekoľko základných vecí:

  • Nakupujte u autorizovaných predajcov, aby ste si boli istí, že kupujete originál
  • Myslite na výber správnej veľkosti náramku
  • Ak kamarátka už náramok má, uistite sa, že kupujete darčekovú korálku z rovnakej kolekcie aby jej sedela na náramok
  • Zistite, aké korálky už vlastní, aby ste sa vyhli duplicite
  • Prispôsobte výber aj farbu kovu jej štýlu a preferenciám
  • Vyberajte si obchody a e-shopy, ktoré umožňujú výmenu zakúpeného šperku

Nezabúdajte aj na iné šperky

Nemusíte sa fixovať len na náramky a korálky, ktoré sú asi najznámejšie. Pandora ponúka množstvo iných krásnych šperkov. Medzi tipy na darčeky pre kamarátku by sme zaradili aj napichovacie náušnice alebo jemné náhrdelníky.