O 100 % hrubšie vlasy* vďaka novému Schwarzkopf GLISS

O 100 % hrubšie vlasy* vďaka novému Schwarzkopf GLISS

Značka GLISS, ktorá sa už niekoľko desiatok rokov stará o vlasy žien po celom svete, prichádza pravidelne na trh s novinkami a vylepšenými receptúrami. Tentokrát však prináša revolúciu v starostlivosti o vlasy. Doprajte svojim vlasom starostlivosť, ktorú si zaslúžia, a vyskúšajte novú generáciu Schwarzkopf GLISS. Vďaka škále od 1 do 3 znázornenej priamo na obale produktu bude teraz jednoduchšie nájsť tú správnu starostlivosť pre vaše individuálne vlasové potreby.

Patríte medzi ženy, ktoré hľadajú produkty na posilnenie vlasov? Vďaka vylepšenému Schwarzkopf GLISS budete mať o 100 % silnejšie*, zdravo vyzerajúce a lesklejšie vlasy a riešenie už hľadať nemusíte. GLISS obsahuje vysoko výkonné receptúry novej generácie, ktoré sa intenzívne starajú a posilňujú vlasy, a to bez zaťaženia. Ošetrujúca škála vám teraz pomôže a uľahčí výber toho správneho vlasového produktu presne pre vaše potreby:

1 = jemná starostlivosť pre jemné, normálne až ľahko suché vlasy

2 = stredná starostlivosť pre lámavé, matné vlasy náchylné na štiepenie končekov a lámanie

3 = hĺbková starostlivosť pre veľmi suché a zničené či farbené vlasy

Oddajte sa novej vlasovej starostlivosti od Schwarzkopf GLISS, ktorá je doplnená o exkluzívne vône pre ešte intenzívnejší zážitok. Charakteristická vôňa vytvorená priamo pre rad GLISS vás očarí sviežim a kvetinovým dojmom.

„Život môže byť náročný, a to nielen pre mňa, ale aj pre moje vlasy. Preto musíme obaja zostať silní,“ hovorí ambasádorka Schwarzkopfu a bývalá svetová tenisová jednotka Ana Ivanović. Pre ňu sa stala príprava jej dlhých vlasov pred každým tenisovým zápasom dôležitým rituálom, ktorý jej dodával silu a sebavedomie.

Starajte sa a posilňujte svoje vlasy s novými šampónmi Schwarzkopf GLISS

Ten správny šampón je kľúčový pre pravidelnú vlasovú rutinu. Vylepšené šampóny Schwarzkopf GLISS účinne čistia vlasy a poskytujú im intenzívnu starostlivosť bez zaťaženia. Vysoko účinné receptúry obsahujú aktívne zložky, ako napríklad keratín, ktorý dopĺňa poškodené časti v štruktúre vlasu a zaisťuje tak o 100 % silnejšie* vlasy. A vďaka novej ošetrujúcej škále si na obale ľahko môžete nájsť dokonalú voľbu pre vaše individuálne vlasové potreby.

Šampóny sú dostupné za odporúčanú maloobchodnú cenu 4,79 €/250 ml.

Vylepšite svoju vlasovú rutinu s novými Schwarzkopf GLISS 4-in-1 bond-building vlasovými maskami

Nové vlasové masky 4-in-1 Schwarzkopf GLISS intenzívne obnovujú vlasy zvnútra. Integrovaný systém Schwarzkopf HaptIQ buduje vnútornú štruktúru vlasov vytváraním nových mikroväzieb pre o 100 % silnejšie vlasy*, a to bez zaťaženia. Navyše vlasy obaľuje ochrannou vrstvou proti budúcemu poškodeniu. Výsledkom sú posilnené vlasy zvonku aj zvnútra. Vlasové masky je možné použiť štyrmi rôznymi spôsobmi: pred použitím šampónu, ako kondicionér, ako masku alebo ako bezoplachovú starostlivosť. Zvoľte si tú správnu vlasovú masku presne pre váš typ vlasov. Na výber máte z piatich rôznych variánt. Pri výbere vám tiež pomôže ošetrujúca škála uvedená na obale produktu.

Vlasové masky sú dostupné za odporúčanú maloobchodnú cenu 8,29 €.

Objavte kondicionéry v spreji od Schwarzkopf GLISS pre expresnú obnovu

Urýchlite svoju každodennú vlasovú rutinu s kondicionérmi v spreji od Schwarzkopf GLISS pre o 100 % silnejšie vlasy*. Populárny bezoplachový kondicionér, ktorý nezaťažuje vlasy, teraz prichádza aj s ochranou proti teplu, a to až do 230 ˚C. Použiť ho môžete ako na suché, tak aj na mokré vlasy. Neviete, ktorý si vybrať? Pomôže vám ošetrujúca škála priamo na obale produktu.

Kondicionéry v spreji sú dostupné za odporúčanú maloobchodnú cenu 4,79 €.

* verzus neupravované vlasy

Pre zdravé a silné vlasy s Gliss a jeho novým systémom HaptiQ

Nájdite to pravé pre svoje vlasy a doprajte im vyživujúcu starostlivosť. Vylepšené šampóny a kondicionéry Gliss poskytnú vašim vlasom to, čo si žiadajú. Inovatívny HaptiQ systém pomáha obnovovať mikroväzby vo vlasovej štruktúre, chráni vlasy pred poškodením a vďaka vonkajšej aj vnútornej výžive vlákien sú vlasy lesklé a zdravé. Stupnica starostlivosti na produktoch vám pomôže rýchlo nájsť ten správny produkt pre vaše vlasy a ich potreby. Pokiaľ máte jemné a mierne suché vlasy, siahnite po čísle jedna. Číslo dva je pre krehké a matné vlasy so sklonom k lámavosti. Číslo tri skrýva hĺbkovú hydratáciu pre farbené a odfarbené vlasy. Vyskúšajte aj kondicionér Gliss Oil Nutritive pre rýchlu regeneráciu vlasov alebo Gliss 4-in-1 Nourishment pre silne poškodené vlasy.

Všetky novinky nájdete u svojich obľúbených predajcov za odporúčanú cenu:

  • Gliss šampón 250 ml - 4,79 €
  • Gliss kondicionér 200 ml - 4,79 €
  • Gliss Oil Nutritive 200 ml - 8,99 €
  • Gliss 4-in-1 400 ml - 8,29 €