MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY

MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY

 MGallery Hotel Collection, popredná prémiová značka svetovej hotelovej spoločnosti Accor, oficiálne otvorila svoju novú nehnuteľnosť v Maďarsku: MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY. Tento boutique hotel sa nachádza v bývalom andezitovom lome v tokajských vrchoch vo vinárskej oblasti Maďarska, ktorá je zapísaná do zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Cestovateľov, ktorí objavia tento skrytý poklad, očarí hotelový pokoj, dizajn na mieru, charakteristické zážitky a premyslené rituály starostlivosti o seba, ktoré ponúka značka MGallery.



Pozoruhodný MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY je vynikajúci päťhviezdičkový hotel so 100 luxusnými a moderne zariadenými izbami rozmiestnenými na 4 poschodiach, s 10 apartmánmi typu junior a 3 apartmánmi typu deluxe, ktoré ponúkajú jedinečný zážitok z vlastnej sauny na izbe. Dizajn hotela je inšpirovaný starým lomom a okolitou prírodou, názov Minaro pochádza z prirodzenej kombinácie tokajského tekutého zlata a polohy hotela v prostredí bane. Jemný vplyv juhoamerického dizajnu je odkazom ríše Inkov, ktorá používala kameň andezit s hojným výskytom v Andách. Rieky, lesy a mokrade obklopujúce hotel sú tiež začlenené do jeho dizajnu, pričom spojenie ľudstva a prírody vytvára pre hostí pokojný zážitok. Renomovaný tím miestnych dizajnérov, menovite interiérový dizajnér – Barna Gyula z Interioor One Kft a exteriérový dizajnér Dudinszky Orsolya z Dudinszky Tervezőiroda, spolupracovali a vytvorili jedinečnú konceptuálnu tému rezortu. 

Blízkosť hotela k vinárskej oblasti zaradenej do svetového dedičstva UNESCO, k známemu Múzeu vína a vinohradníckym vrchom, dopĺňa kulinárske zameranie hotela. Malebná poloha ponúka hosťom počas pobytu možnosť ochutnať rôzne vína a ponoriť sa do ducha regiónu.  

„Otvorenie tohto úžasného hotela je dokonalým doplnkom k MGallery Hotel Collection a začiatkom krásneho dobrodružstva. Sme radi, že môžeme vytvoriť nezabudnuteľné chvíle pre našich hostí, ktorí pricestujú do Tokaja z celého sveta. Vďaka jedinečnej atmosfére butikovej značky MGallery, ktorá posúva pohostinnosť na ďalšiu úroveň, je hotel Minaro, ktorý sa nachádza mimo vychodených trás, medzinárodným pokladom pohostinstva v novej vinárskej oblasti Tokaj. Pozývame hostí, aby objavili a zamilovali si jedinečný dizajn hotela, podmanivú atmosféru a čarovné prostredie“,  hovorí Dana Janigova, generálna riaditeľka MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY.

NEZABUDNUTEĽNÉ MOMENTY – MIESTNE KULINÁRSKE ZÁŽITKY

Tokaj je nadčasová vinárska destinácia, vinica zapísaná do svetového dedičstva UNESCO, ktorá už po stáročia produkuje celosvetovo uznávané vína. Jedinečná mikroklíma regiónu a bohatá sopečná pôda dodávajú miestnym vínam ich vynikajúcu chuť a komplexnosť, ktorú môžete objaviť a vychutnať si v MINARO HOTEL TOKAJ - MGALLERY. Hotel bude ponúkať majstrovské kurzy gastronómie na mieru, od ukážok varenia až po ochutnávky vín, čo hosťom umožní objaviť miestne chute Tokaja.

POKOJNÁ CESTA ZMYSLAMI

Relaxačné a revitalizačné kúpele pozývajú hostí, aby si užili vyhrievaný krytý bazén, vonkajšie zážitkové bazény, jacuzzi a wellness relaxačné priestory. Soľná komora, saunový svet, miestnosti na procedúry a profesionálna obsluha uľahčujúca nájsť pokoj. V novom hoteli sa nachádza prvé kúpeľné centrum v Maďarsku pôsobiace pod francúzskou luxusnou kozmetickou značkou L\'Occitane by MGallery. Okrem úžasných luxusných zariadení si hostia môžu dopriať aj miestne chute tokajskej oblasti v elegantnej reštaurácii Tortuga alebo navštíviť bar Viracocha na ochutnávke prvotriednych koktailov. Návštevníci môžu tiež zorganizovať kurz varenia, rodinné a priateľské oslavy alebo každoročné úvodné stretnutia v priľahlom Event Center, ktoré je schopné hostiť viac ako 100 hostí, alebo sa rozhodnúť pre zasadacie miestnosti hotela Eldorado s modernou vstavanou konferenčnou technológiou.

MODERNÝ DIZAJN INŠPIROVANÝ PRÍRODOU

MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY sa nachádza v krásnom regióne s mikroklímou a biodiverzitou. Od úrodného vulkanického terénu, mokradí, voľne žijúcich živočíchov a lesov, tam, kde sa stretávajú rieky Tisa a Bodrog, sa v zelenej oáze nachádza hotel. Tokaj ponúka bohaté kultúrne a náboženské dedičstvo, destináciu ponorenú do prírody a histórie. Dizajn hotela vychádza z tejto jedinečnej lokality. Hotelový dizajn, ktorý sa nachádza v bývalom lome obklopenom prírodou, kombinuje šikmé kontúry skál so sviežim a exotickým interiérom. Okolo pozemku a antracitových fasád s ostrými uhlami sú rozmiestnené andezitové skaly z bývalého lomu. Zelené a luxusné záhrady divoké ako džungľa spájajú vnútro hotelu s prírodou. Nový hotel MGallery rozpráva príbeh, kde sa príroda a ľudia bezproblémovo prepájajú – zvnútra aj zvonku. Kombinácia minerálnych, rastlinných a vodných prvkov vytvára pokojné útočisko venované pohode, pôžitkárstvu, prírode a úniku. Rieky, vinice a kopce z neho robia obľúbenú destináciu pre milovníkov prírody a slobody, gurmánov a cestovateľov, ktorí si vážia blahobyt.

Novootvorený tematický hotel sa nachádza len hodinu jazdy od medzinárodného letiska Debrecín, zatiaľ čo letisko v Budapešti je vzdialené menej ako 2,5 hodiny.

# # #
O MGALLERY HOTEL COLLECTION
Značka MGallery Hotel Collection premyslene vyberá a spravuje jedinečné nehnuteľnosti po celom svete, čím vytvára preslávenú kolekciu butikových hotelov so skutočnou dušou, v ktorých sa prežívajú a zdieľajú strhujúce príbehy. S vyše 100 nehnuteľnosťami, každá MGallery rozpráva jedinečný príbeh inšpirovaný svojou pozoruhodnou minulosťou alebo destináciou, ktorú nazýva domovom. Od dizajnu na mieru a zmyslových koktailov až po pohodu venovanú každodennej starostlivosti o seba, sú hotely MGallery miestami, kde si hostia môžu užiť skvelý zážitok z cestovania. Hostia MGallery Hotel Collection prežívajú osobitý príbeh prostredníctvom svojich nádherných návštev týchto štýlových, premyslených a rozhodne jedinečných hotelov. Medzi známe nehnuteľnosti v MGallery Hotel Collection patria Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne v Austrálii, Muse Bangkok Langsuan v Thajsku a Hotel des Arts Saigon vo Vietname. MGallery Hotel Collection je súčasťou Accor, poprednej svetovej pohostinskej skupiny s viac ako 5 300 zariadeniami vo viac ako 110 krajinách a je súčasťou ALL - Accor Live Limitless – vernostného programu životného štýlu, ktorý poskytuje prístup k širokej škále odmien, služieb, a skúsenosti.
mgallery.com | all.accor.com | group.accor.com