LaPetit. Spolu pri stole

LaPetit. Spolu pri stole

Foodblogerka Monika Kóňová sa s vami podelí o svoje tipy, ako a čo skladovať, prečo je výhodnejšie kúpiť jedno kura, naporciovať ho a oblafnúť recept, kde je potrebný vývar, ale aj ako si ho doma pripraviť a mať vždy po ruke.
Jar, leto, jeseň i zima získajú s LaPetit celkom novú chuť.

V jej knihe LaPetit – Spolu pri stole nájdete recepty na rýchle večere na každý deň, ale aj skvelé víkendové varenie, a to všetko prispôsobené sezónnym surovinám podľa ročných období.

 „Okrem sezónnosti som sa vám, ale aj sebe snažila uľahčiť varenie,“ tvrdí Monika Kóňová, alias LaPetit. „Sama viem, že každodenné varenie nie je vôbec ľahké, a človeku často chýba inšpirácia, či nápady a nakoniec aj sem-tam nejaká surovina.“

Práve preto v knihe LaPetit – Spolu pri stole zostavila „ideálny zoznam“ základných surovín, ktorý keď budete mať doma, viac sa nestratíte. K tomu pred každou kapitolou nájdete zoznam, ktoré základné suroviny budete v ten týždeň potrebovať a tiež zoznam surovín, ktoré si potrebujete prikúpiť. Ak sa budete zoznamu držať, už viac nebude stáť pred chladničkou a bezradne rozmýšľať čo uvariť.

Monika Kóňová, právnička, foodblogerka a manželka, pre vás pripravila viac ako 90 overených receptov, ktoré potešia nielen pri stole, ale aj pri varení.  Viac o autorke a jej receptoch nájdete na blogu www.lapetit.sk.

Vyskúšajte recept, ktorý nájdete v knihe LaPetit – Spolu pri stole:

Dvakrát pečené zemiaky s brokolicou