Ktoré pánske kabáty sú túto sezónu trendy? 3 najlepšie tipy štylistov

Ktoré pánske kabáty sú túto sezónu trendy? 3 najlepšie tipy štylistov

S príchodom chladného počasia dostávajú priestor elegantné a štýlové pánske kabáty, ktoré nielen ochránia pred mrazom a vetrom, ale tiež dodajú vášmu vzhľadu ten správny nádych šarmu a vkusu. Ak hľadáte inšpiráciu na to, aký kabát si vybrať na túto sezónu, nechajte sa inšpirovať týmito tipmi od profesionálnych štylistov.

Klasickejší vzhľad, ktorý má štýl – kabát s dvojradovým zapínaním

Dvojradový kabát je vždy bezpečnou voľbou pre mužov, ktorí túžia po klasickej elegancii a funkčnosti. Jeho univerzálny dizajn ho robí skvelým spoločníkom na každú príležitosť. Dlhší kabát s decentným opaskom a elegantnými gombíkmi bude vždy hitom, a to nielen na pracovnom stretnutí, ale aj na neformálnych akciách. Pre túto sezónu sa odporúča zvoliť neutrálnu farbu, ako je sivá, čierna alebo tmavozelená, aby ste mali možnosť nosiť ho s rôznymi farbami a vzormi. Pokiaľ však túžite po výraznejšej farbe, skúste škoricovú alebo bordovú.

V jednoduchosti sa skrýva krása, a to platí aj pre pánske kabáty - https://bolf.sk/slo_m_Panska-moda_Panske-kabaty-3399.html. Kabáty s minimálnymi detailmi a jednoduchým strihom sú vždy v móde. Ak hľadáte kabát, ktorý kombinuje eleganciu a výrazný štýl, dvojradový kabát je pre vás ideálnou voľbou. Dvojradové kabáty majú v sebe zakomponovaný prvok luxusu a sú vždy považované za symbol elegancie.

Pri výbere dvojradového kabáta nezabudnite na jeho proporcie. Kabát by vám mal dobre padnúť, a to nielen v oblasti pliec, ale aj v dĺžke rukávov a celkovej dĺžke kabáta. Vyberte si kúsok, ktorý vám padne ako na mieru, a budete sa v ňom cítiť božsky. Kombinujte ho s košeľou a kravatou pre elegantný vzhľad, alebo s rolákom a džínsami pre viac neformálny štýl. Tento kabát je skutočným hitom tejto sezóny a prinesie do vášho šatníka štýlový nádych jedinečnosti.

Športová elegancia – kabáty s kapucňou

Pre tých, ktorí si chcú udržať športový štýl aj v chladnejšom počasí, sú kabáty s kapucňou ideálnou voľbou. Tieto kabáty ponúkajú nielen moderný vzhľad, ale aj praktickú ochranu pred vetrom a dažďom. Štylisti odporúčajú staviť na matné farby a jednoduchý strih, ktorý pôsobí sofistikovane a zároveň moderným dojmom. Pre dokonalý look môžete tento druh kabáta jednoducho kombinovať s elegantnými teniskami a džínsami.

Elegantná excentricita – kabáty so vzormi a detailmi

Ak patríte medzi odvážnejších mužov, ktorí sa neboja experimentovať so štýlom, môžete túto sezónu zvoliť kabáty s výraznými vzormi a originálnymi detailmi. Výrazné káro, geometrické vzory či netradičné strihy pritiahnu pozornosť a dodajú vášmu vzhľadu osobitý nádych. Avšak, pamätajte na pravidlo, že menej je niekedy viac – ak máte vzorovaný kabát, zvoľte zvyšok outfitu v neutrálnych farbách, aby váš look nebol príliš prekombinovaný.

Výber pánskeho kabáta nie je len o ochrane pred počasím, ale aj o vyjadrení vášho osobného štýlu. Či už preferujete klasickejšiu eleganciu, športový štýl, výrazné vzory alebo minimalistický dizajn, dôležité je, aby kabát odrážal vašu osobnosť.

Pred nákupom si premyslite, na aké príležitosti budete kabát nosiť, a kombinujte ho s ostatnými kúskami vo vašom šatníku. V tomto období môže byť pánsky kabát viac než len vrchným oblečením – môže byť vašim osobným módnym podpisom. Vyberte si ten správny kabát a vstúpte do tejto sezóny so štýlom a sebavedomím!

Zdroj foto: vlastné / bolf.sk