KTO HOVORÍ, ŽE STE PRÍLIŠ INTENZÍVNA?

KTO HOVORÍ, ŽE STE PRÍLIŠ INTENZÍVNA?

To je nezmysel! Ak sa za vami ľudia otáčajú a ste prirodzene v centre pozornosti, prečo sa skrývať? Buďte sama sebou! Nikdy sa neospravedlňujte za to, kým ste. Odvážte sa vystúpiť z davu a ostatní si vás zapamätajú. Potrebujete s tým trochu pomôcť? Máme pre vás niečo, čo vás dokonale zviditeľní.

Marion Costero, prvotriedna parfumérka a autorka viac ako 40 svetoznámych vôní, sa spojila s Oriflame, aby vytvorila silný ženský parfum. Je inšpirovaný odvážnou, sebavedomou ženou, ktorá žije svoj život naplno. Marion „chcela navodiť dojem orientálnej hebkosti zabalenej do zmyselných kvetinových esencií a odvážnych červených tónov". Takto vznikla vôňa All or Nothing Amplified - vôňa, ktorá vzbudzuje pozornosť a zanecháva za sebou trvalú stopu.

Marion vytvorila svoju symfóniu okolo odvážnej zmesi tuberózy, najomamnejšieho zo všetkých kvetov, a červeného zázvoru, ktorý jej dodáva nečakaný, zmyselný nádych. Oba hlavné tóny nesú označenie prémiovej kvality Givaudan Orpur™ udeľované len tým najlepším a najexkluzívnejším surovinám pre ich bohatú vôňu a krásu. Jednotlivé zložky prísne vyberajú a kontrolujú špičkoví parfuméri, ktorí zaisťujú ich najvyššiu kvalitu.

A ešte jeden dôležitý detail, ktorý vás presvedčí, že je to vôňa, akú ste hľadali: exkluzívny efekt vyplnenia miestnosti*. Znamená to, že vôňa je navrhnutá tak, aby sa nádherne rozvinula a naplnila každú miestnosť, do ktorej vstúpite. Predstavte si, že sa nachádzate v priestore s rozlohou 70 m2 a vašu prítomnosť si všmnú aj v tom najvzdialenejšom rohu! A čo viac, vôňa bude rozpoznateľná aj po vašom odchode vďaka overenej dlhotrvajúcej výdrži až 10 hodín**.

Nepredstaviteľné? Stačí ju vyskúšať! Ste pripravená zistiť, čo sa stane, keď sa silný parfum spojí s odvážnou ženou?

Oriflame je globálna spoločnosť priameho predaja založená v roku 1967 a prítomná vo viac ako 60 krajinách. Prináša širokú ponuku inovatívnych švédskych produktov pre krásu a wellness inšpirovaných prírodou. Odporúčajú a propagujú ich viac než 3 milióny brand partnerov Oriflame po celom svete.

*Podporené senzorickým hodnotením spoločnosti Givaudan, ktorá posudzovala intenzitu vône vnímanú pri vstupe do miestnosti.
**Podporené senzorickými testami spoločnosti Givaudan.

Ak by ste túžili túto krásnu vôňu vlastniť, môžete sa zapojiť do našej súťaže a správne odpovedať na našu súťažnú otázku. Vôňou odmeníme 2 výhercov.
Súťažná otázka:Z akej krajiny pochádza ORIFLAME?
Odpovede posielajte do 31. októbra 2023 na adresu sutaz@dennikrelax.sk heslo ORIFLAME.

Správna odpoveď: Švédsko
(Oriflame vzniklo v Štokholme.Všetko to začalo v roku 1967 v malej dvojizbovej kancelárii v centre Štokholmu. Dvaja bratia, Jonas a Robert af Jochnickovci, a ich priateľ, Bengt Hellsten, sa posadili a rozprávali sa o svojich snoch.)
Parfémy vyhráva Pavol Sokol z Banskej Bystrice a Ing. Silvia Habovštiaková z Krasnian
Výhercom srdečne blahoželáme.


 

Súťažná otázka:

Súťaž trvá do: 10.11.2023