Hnedé čižmy ako ideálny kúsok pre Boho štýl a oveľa viac

Hnedé čižmy ako ideálny kúsok pre Boho štýl a oveľa viac

Keď príde reč na zimné čižmy, väčšina z nás si vybaví čiernu klasiku. No počas nadchádzajúcej zimnej sezóny stavte radšej na hnedú, ktorá aktuálne vládne vo svete módy. Hnedé čižmy sú ako stvorené do outfitov v boho štýle, no perfektne sa kombinujú s množstvom ďalších kúskov. Poďte sa inšpirovať a zistite, ako nosiť hnedé čižmy a vyzerať ako hviezda.

Ako si vybrať dokonalé hnedé čižmy?

Až keď budete mať hnedé čižmy, ktoré perfektne zapadnú do vášho štýlu, môžete sa pustiť do vytvárania trendy outfitov. Takže ako si vybrať tie správne? V prvom rade stavte na kvalitný materiál, ktorý vám zaručí vodoodolnosť a tepelnú izoláciu. Veď zimné čižmy budete nosiť do chladného a mokrého počasia, takže tieto vlastnosti sú nutnosťou.

Pri výbere tiež dbajte na to, aby vám čižmy dobre sedeli na nohách, nikde vás netlačili a ľahko sa vám nazúvali aj vyzúvali. Pokiaľ denne kráčate do práce či do školy, určite si vyberte čižmy s vyvýšenou či hrubšou podrážkou. Vaša noha tak bude pri každom kroku stabilnejšia a nehrozí vám pád ani v prípade klzkých chodníkov. Pokiaľ však máte čižmy skôr ako doplnok k zimným outfitom a väčšinou sa v nich nenachádzate v exteriéri, pokojne siahnite aj po tenšej podrážke.

Nebojte sa vyskúšať si viacero párov čižiem. Porovnávajte, analyzujte a detailne skúmajte. Presne to je spôsob, vďaka ktorému sa stanete hrdou majiteľkou zimných čižiem, ktoré nebudete chcieť dať dole z nôh. Pokiaľ si radšej objednávate oblečenie a topánky online, stavte na predajňu CCC. Vo svojej ponuke majú desiatky kvalitných hnedých čižiem, z ktorých si rozhodne vyberiete. A ak by ste netrafili veľkosť, ľahko ich vrátite alebo vymeníte za iné.

Pri výbere hnedých čižiem popustite uzdu fantázii

Na to, aby ste chodili po uliciach v nudných topánkach, je život krátky. Vyberte si preto hnedé čižmy, ktoré vám bude každý závidieť. Aké to sú? Veľmi trendy sú semišové čižmy v tehlovej farbe alebo také, ktoré majú asymetrický podpätok. Pokiaľ máte rady trochu retra, siahnite po hnedých čižmách so zúženou špičkou a nízkym ihličkovým opätkom alebo po bledohnedých, ktoré siahajú nad kolená a ich opätok je pomerne masívny.

A čo by ste povedali na hnedé čižmy v kovbojskom štýle, ktoré dodajú iskru každému outfitu? Poprípade si na nohy obujte huňaté čižmy pokryté kožušinou, ktoré vás nielen zahrejú, ale tiež budú pútať pozornosť.

Ako kombinovať hnedé čižmy v outfitoch?

Keď už viete, aké hnedé čižmy sú trendy, určite by ste mali poznať aj niekoľko dobrých rád, ako ich kombinovať v zimných outfitoch. Možno máte pocit, že hnedá sa spája výhradne s boho štýlom, no opak je pravou. Hnedé čižmy vyniknú v ležérnej móde, v elegantných outfitoch aj v prípade, ak sa najradšej obliekate minimalisticky.

Vyskúšajte si k nim obliecť biele pletené šaty a na vrch pridajte béžový kabát. Nezabudnite na doplnky v podobe opasku, kabelky a klobúku, aby ste vyzerali ako elegantná Parížanka. Do mesta či na nákupy s kamoškami zas vyrazte v hnedých čižmách bez opätku, ktoré doplníte krémovými nohavicami a pohodlným svetrom v tehlovej či zelenej farbe. Pamätajte, čím väčší sveter, tým lepšie. A čo tak si vybrať hnedé semišové čižmy na opätku, ku ktorým si oblečiete saténovú sukňu v horčicovej farbe, krémovú blúzku a hnedý sveter? Možností, ako kombinovať hnedé čižmy máte viac než dosť, tak si poďte vyskladať svoj ideálny outfit aj vy.

Zdroj foto 1: Victoria Chudinova / Shutterstock.com
Zdroj foto 2: Anna Aybetova / Shutterstock.com