Futbalová mlaď PFK nebodovala

Futbalová mlaď PFK nebodovala

 Druholigové futbalové dorastenecké družstvá PFK Piešťany hrali v uplynulom kole v Prievidzi  s tamojším Baníkom Horná Nitra. Domov sa vrátili bez zisku bodu, keď mladší  dorastenci prehrali 0:2 a starší 2:3.

Posledné družstvo tabuľky mladšieho dorastu inkasovalo prvý gól v 30. min a víťazstvo si domáci Baníci poistili tri minúty pred koncom zápasu.

Starší dorastenci sa nechali prekvapiť už v 9. minúte, v ktorej inkasovali prvý gól. Ďalšie góly padali až po prestávke. V 49. min vyrovnal Martin Směřička na 1:1, potom sa dvakrát presadili domáci baníci, ktorých góly dal Obžera. Konečný výsledok zápasu stanovil v 87. min hosťujúci Róbert Polakovič.

„V prvom polčase hrali domáci po vetre a boli lepším mužstvom. Po prestávke sme mali výhodu vetra v chrbte my. Směřička vyrovnal a potom  sme mali hernú prevahu, no domáci nám dali z brejkov dva góly. Keby sme my znížili o čosi skôr, mohli sme ešte niečo s výsledkom urobiť,“ zhodnotil zápas tréner starších dorastencov PFK Ľuboš Mihálik.

Starší dorastenci PFK hrali v Prievidzi v zostave: Hrutka – Pekarovič, Stolárik, Chochula, Směřička, Horňanský, Bartovič (30. Kalbavý), Hrnčiar, Šimor, Polakovič, Herman.

(na)